Libnet.ro
UNICEF

23:00

Ce scriu site-ul oficial al Turneului Campioanelor si presa americana despre finala Halep-Williams

Antena3 Antena3,
Ce scriu site-ul oficial al Turneului Campioanelor si presa americana despre finala Halep-Williams

Site-ul oficial al Turneului Campioanelor noteaza, cu o zi inainte de finala dintre Simona Halep si Serena Williams, ca daca ar fi fost vorba de un meci de box, pentru revansa dintre romanca si americanca s-ar. continuă pe Antena3

Tenis: Serena Williams s-a calificat in finala Turneului Campioanelor de la Singapore

Jucatoarea de tenis americana Serena Williams, numarul 1 mondial, s-a calificat in finala Turneului Campioanelor de la Singapore, dupa ce a trecut in trei seturi, scor 2-6, 6-3, 7-6 8/6), de jucatoarea daneza.

Simona Halep S-A CALIFICAT OFICIAL in semifinalele Turneului Campioanelor

Simona Halep s-a calificat, joi, in semifinalele Turneului Campioanelor, dupa ce Serena Williams a pierdut un game in disupra impotriva jucatoarei Eugenie Bouchard. Astfel, Simona a obtinut matematic.

Live Text Halep - Radwanska: ora 13.00, in semifinalele Turneului Campioanelor Singapore. Castigatoarea va juca finala cu Williams

Simona Halep, 4 WTA, joaca, sambata, impotriva polonezei Agnieszka Radwanska, 6 WTA, in semifinalele Turneului Campioanelor. Ora de incepere a partidei este 13. 00, aceasta avand loc dupa semifinala dintre Williams si Wozniacki.

Live Text Halep - Radwanska: ora 13.00, sambata, in semifinalele Turneului Campioanelor Singapore

Simona Halep, 4 WTA, joaca, sambata, impotriva polonezei Agnieszka Radwanska, 6 WTA, in semifinalele Turneului Campioanelor. Ora de incepere a partidei este 13. 00, aceasta avand loc dupa semifinala dintre Williams si Wozniacki.

Simona Halep, prima romanca ajunsa in finala Turneului Campioanelor

Simona Halep a devenit, astazi, prima jucatoare din Romania care va disputa finala Turneului Campioanelor, dupa ce a dispus in semifinale de Agnieszka Radwanska 6 WTA), ea urmand sa o intalneasca pe americanca Serena Williams 1 WTA).

Simona Halep, prima romanca din istorie calificata in finala Turneului Campioanelor

Simona Halep a reusit, sambata, o premiera pentru tenisul romanesc. Ea este prima romanca din istorie care a obtinut calificarea in finala Turneului Campioanelor de la Singapore, dupa ce a trecut de Agnieszka Radwanska, 6 WTA, cu scorul de 6-2, 6-2.

Simona Halep va incheia anul pe locul 3 mondial, dupa calificarea in finala Turneului Campioanelor

Simona Halep, 4 WTA, va urca o pozitie in clasament si va incheia anul pe locul 3 mondial, dupa ce s-a calificat in finala Turneului Campioanelor de la Singapore. Halep a castigase deja suficiente puncte pentru a o depasi p .

Simona Halep, a opta jucatoare care ajunge in finala Turneului Campioanelor la prima participare

Simona Halep va disputa finala Turneului Campioanelor, la chiar prima participare la aceasta competitiei. Aceasta performanta a mai fost reusita de-a lungul timpului de doar sapte jucatoare in afara Simonei. Printre acestea, se afla nume importante precum Lindsay Davenport, Martina Hingis, Serena Williams, Maria Sharapova si Petra Kvitova.

Live Text Halep - Williams: duminica, ora 13.00. Meci istoric in finala Turneului Campioanelor Singapore

Simona Halep, 4 WTA, joaca duminica, de la ora 13. 00, finala Turneului Campioanelor de la Singapore, meci in care se va duela, pentru a doua oara intr-o saptamana, cu liderul mondial Serena Williams. Dupa ce a invins-o pe americanca, in Grupa Rosie, Halep are sansa de a cuceri cel mai ravnit trofeu din lume.

Simona Halep, dupa calificarea in finala Turneului Campioanelor: Sunt foarte fericita sa fiu in aceasta finala. Sunt pregatita de orice

Sunt foarte fericita sa fiu in aceasta finala. , a declarat Simona Halep dupa calificarea in finala Turneului Campioanelor de la Singapore. Am incercat in fiecare zi sa muncesc sa ajung aici. Vreau sa.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2347 seconds )