Libnet.ro
UNICEF

21:30

Sebastian Coltescu se apara: N-am spus negro, nu l-am jignit

Online Sport Online Sport,
Sebastian Coltescu se apara: N-am spus negro, nu l-am jignit

Arbitrul Sebastian Coltescu a explicat ce s-a intamplat, marti seara, in timpul meciului de la Paris, o partida banala de fotbal transformata intr-un scandal international. continuă pe Online Sport

Derapajul arbitrului Sebastian Coltescu: Negru nu este un termen cu conotatii rasiste. Barack Obama a fost primul black President. Webo a interpretat afirmatia romanului ca negro, termen considerat o insulta

Arbitrul roman Sebastian Coltescu se afla in centrul unul scandal de proportii dupa ce, marti seara, in timpul meciului dintre Paris Saint Germain si Istanbul Basaksehir, s-a referit la antrenorul secund al.

Sebastian Coltescu, prima reactie dupa ce a fost acuzat de rasism. Cum se apara

Sebastian Coltescu a ajuns in centrul unui scandal urias, dupa acuzele de rasism care i-au fost aduse in Champions League. Rezerva pentru Ovidiu Hategan in partida PSG Basaksehir, arbitrul din Craiova a vrut sa indice ca un oficial de pe banca turcilor ar trebui eliminat. Cel vizat era Pierre Webo, pentru identificarea caruia, Coltescu .

Partidul AUR il apara pe Sebastian Coltescu, in scandalul de rasism: Este o victima a unei campanii agresive de denigrare

Partidul AUR il apara pe Sebastian Coltescu, acuzat de rasism, in cadrul meciului PSG - Istanbul Basaksehir, din UEFA Champions League. Noua formatiune politica a reactionat in online, pe pagina.

Mihai Stoica, reactie in scandalul in care e implicat Sebastian Coltescu: Sportivii mari performeaza, nu parasesc terenul. Lezatii astia au mers la vestiare, ca sa apara politicienii cu reactii pe retele

Mihai Stoica, managerul general al FCSB, a reactionat si el la scandalul din Liga Campionilor in care este implicat arbitrul roman Sebastian Coltescu. Stoica a criticat in mod special atitudinea jucatorilor de la.

EXCLUSIV Arbitrul TAS a explicat ce urmeaza pentru Sebastian Coltescu dupa derapajul rasist. Cand se ia decizia finala

Sebastian Coltescu este atacat din toate directiile dupa scandalul de rasism pe care l-a provocat la Paris. Arbitru de rezerva la partida PSG Basaksehir, Coltescu a folosit expresia ala negru in incercarea de a-l identifica pe Pierre Webo. Intentia era de a-i transmite centralului Hategan ca secundul turcilor trebuia eliminat pentru proteste. Webo a .

Sebastian Coltescu, aparat de un fotbalist de culoare in scandalul momentului. Ce a zis

Sebastian Coltescu este atacat din toate directiile dupa scandalul de rasism pe care l-a provocat la Paris. Arbitru de rezerva la partida PSG Basaksehir, Coltescu a folosit expresia ala negru in incercarea de a-l identifica pe Pierre Webo. Intentia era de a-i transmite centralului Hategan ca secundul turcilor trebuia eliminat pentru proteste. Webo a .

Marius Sumudica, despre Sebastian Coltescu: Cred ca aseara, din punct de vedere profesional, a incheiat cu arbitrajul si s-a sinucis

Tehnicianul echipei Gaziantep FK, Marius Sumudica, a declarat, miercuri, la Digi Sport, ca pentru arbitrul Sebastian Coltescu este incheiata cariera dupa gafa de la meciul PSG Istanbul BB. Sumudica l-a criticat si pe alt membru al brigazii lui Ovidiu Hategan, Octavian Sovre, spunand ca acesta este foarte arogant.

Ilie Nastase sare in apararea lui Sebastian Coltescu: Nu e rasism! Daca ei ne spun noua albi, noi cum sa le zicem lor?

Scandalul de la meciul de Liga Campionilor dintreParis Saint-GermainsiIstanbul Basaksehir, in care a fost implicat arbitrul Sebastian Coltescu a starnit numeroase controverse in randul.

Recep Erdogan, presedintele Turciei, s-a implicat in cazul de rasism al lui Sebastian Coltescu. Romania, intr-un scandal diplomatic?

Cazul de rasism ce-l are in centru pe Sebastian Coltescu, arbitru de rezerva la meciul PSG - Istanbul Basaksehir, este tratat cu mare seriozitate chiar si la cele mai inalte nivele. Dupa ce oficialul.

Sebastian Coltescu, aparat de John Barnes: Cum altfel putea descrie o persoana neagra?! Micah Richards: Cand chiar e rasism, nu avem cu adevarat o reactie

Arbitrul Sebastian Coltescu a ajuns in centrul unui imens scandal international dupa ce, la meciul dintre Paris Saint Germain si Istanbul Basaksehir, s-a referit la fostul international camerunez Pierre Webo,.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2435 seconds )