Libnet.ro
UNICEF

06:45

Sebastian Ghita, eliberat din arest in Serbia, dupa ce a platit o cautiune de 200.000 de euro

Hotnews Hotnews,
 Sebastian Ghita, eliberat din arest in Serbia, dupa ce a platit o cautiune de 200.000 de euro

Sebastian Ghita a fost eliberat din arest, dupa ce a platit o cautiune de 200. 000 de euro, potrivit unei decizii a instantei supreme din Serbia, anunta Digi24. continuă pe Hotnews

Omul de afaceri Sebastian Ghita, eliberat din arestul Politiei districtuale din Belgrad dupa ce a platit cautiunea de 200.000 de euro

Omul de afaceri Sebastian Ghita - retinut la Belgrad in noaptea de 13 spre 14 aprilie si plasat apoi in arest preventiv - va fi eliberat pe cautiune, in baza unei decizii a Curtii Supreme din Serbia. Cuantumul cautiunii a fost stabilit la 200. 000 de euro.

Sebastian Ghita ELIBERAT din arest!

Sebastian Ghita a fost eliberat din arest.

Ghita, eliberat din arestul din Belgrad pentru o cautiune de 200.000 de euro. Fostul parlamentar fugise din Romania lasand o cautiune de 13 milioane de euro

Omul de afaceri Sebastian Ghita - retinut la Belgrad in noaptea de 13 spre 14 aprilie si plasat apoi in arest preventiv - va fi eliberat pe cautiune, in baza unei decizii a Curtii Supreme din Serbia. Cuantumul cautiunii a fost stabilit la 200. 000 de euro. in momentul in care fugise din Romania, Sebastian Ghita garantase o cautiune de 13 milioane de euro.

Bogdan Diaconu, dupa ce Sebastian Ghita a fost eliberat din arest: Felicitari, Serbia! Ma bucur pentru tine, Sebi!

Presedintele PRU, Bogdan Diaconu, unul dintre apropiatii lui Sebastian Ghita, a felicitat Justitia din Serbia pentru ca l-a eliberat din arest pe fostul sau coleg de partid. Sebastian Ghita va fi eliberat din cu.

Sebastian Ghita, eliberat pe cautiune in Serbia

Omul de afaceri Sebastian Ghita , retinut la Belgrad in noaptea de 13 spre 14 aprilie si plasat apoi in arest preventiv, va fi eliberat pe cautiune, in baza unei decizii a Curtii Supreme din Serbia, potrivit News. ro .

Romania TV: Sebastian Ghita, eliberat pe cautiune

Fostul deputat Sebastian Ghita poate fi eliberat pe cautiune, transmite Romania TV. Potrivit informatiilor vehiculate in mass-media, omul de afaceri a platit o cautiune de 200. 000 de euro. Acesta se afla sub control judiciar si nu are voie sa paraseasca Belgradul. Dupa ce a fugit din tara, pe numele lui Ghita au fost emise doua mandate de arestare in lipsa, date de inalta Curte de Casatie si Justitie si Curtea de Apel Ploiesti.

Bogdan Diaconu, dupa ce Sebastian Ghita a fost eliberat din arest:Felicitari, Serbia! Ma bucur pentru tine, Sebi!

Presedintele PRU, Bogdan Diaconu, unul dintre apropiatii lui Sebastian Ghita, a felicitat Justitia din Serbia pentru ca l-a eliberat din arest pe fostul sau coleg de partid. Sebastian Ghita va fi eliberat din custodia Politiei din Belgrad, dupa depunerea unei cautiuni de 200. 000 de euro.

Unde s-ar putea duce Sebastian Ghita dupa ce a fost eliberat

Sebastian Ghita a fost eliberat din arest. Afaceristul a platit o cautiune de 200. 000 de euro. Se afla sub control judiciar si nu are voie sa paraseasca Belgradul. Cu toate acestea, conformSpynews. ro,.

Sebastian Ghita a fost eliberat pe cautiune. Ce suma a platit

Sebastian Ghita a fost eliberat din arest. Afaceristul a platit o cautiune de 200. 000 de euro. Se afla sub control judiciar si nu are voie sa paraseasca Belgradul. Judecatorul inaltei Curti din.

Sebastian Ghita a fost eliberat. Afaceristul se afla sub control judiciar

Sebastian Ghita a fost eliberat din arest.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2498 seconds )