Libnet.ro
UNICEF

21:30

Secretele Cristinei Topescu: A fost prima iubita a lui Stefan Banica Jr si a facut inchisoare. Iata motivul

Playtech Playtech,
Secretele Cristinei Topescu: A fost prima iubita a lui Stefan Banica Jr si a facut inchisoare. Iata motivul

Cristina Topescu a murit! Trupul neinsufletit a fost gasit duminica seara in locuinta ei. Vestea mortii a fost data de o vecina care a sunat la 112, deoarece nu a mai vazut-o pe vedeta TV inca din data de 19 decembrie. Politistii au gasit-o in pat, in pijama, pe prezentatoarea tv in varsta de 59 . continuă pe Playtech

Lidia Buble, cea mai socanta aparitie de pana acum. Cum a fost fotografiata iubita lui Razvan Simion

Cantareata si-a petrecut sarbatorile de iarna departe de Razvan Simion. Artista a dezvaluit si motivul pentru care nu a petrecut sarbatoile in compania partenerului de viata, ci doar in familie. Lidia Buble, cea mai socanta aparitie de pana acum Dar asta nu este tot. Tanara solista a reusit sa socheze audienta, pe retelele de socializare, .

Colegii directoarei spitalului din Piatra Neamt au gasit-o intr-o balta de sange, cu sotul alaturi. Care a fost prima reactie a lor

Cazul directoarei de ingrijiri medicale ucise de propriul sot chiar in incinta Spitalului Judetean Neamt, acolo unde lucra, a socat o lume intreaga, dar mai ales pe colegii femeii. Ce au declarat colegii directoarei care au gasit-o intr-o balta de sange, cu sotul alaturi? Declaratiile cutremuratoare ale colegilor asistentei ucise de sot: Traim cu mare .

Drama Cristinei Topescu: a suferit enorm din cauza tatalui sau. Ce ii reprosa fostului comentator sportiv

Cristina Topescu a murit. Cristina Topescu, fiica comentatorului sportiv Cristian Topescu, a a murit la varsta de doar 59 de ani.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2319 seconds )