Libnet.ro
UNICEF

05:00

La sediul Amicii Regelui Mihai din Arad a fost deschisa o carte de condoleante

Adevărul Adevărul,
La sediul Amicii Regelui Mihai din Arad a fost deschisa o carte de condoleante

La sediul Amicii Regelui Mihai din Arad a fost deschisa o carte de condoleante imediat dupa decesul Regelui Mihai. continuă pe Adevărul

Ion Iliescu, la moartea Regelui Mihai: Relatia noastra nu a fost simpla. A trecut peste dezamagiri si a devenit avocatul Romaniei in efortul de integrare in UE

Fostul presedinte al Romaniei Ion Iliescu si-a exprimat marti, intr-o postare pe blogul personal, regretul fata de disparitia regelui Mihai, despre care a spus ca si-a facut datoria cu onoare si a luat decizii determinante pentru viitorul tarii. Iliescu a amintit si de faptul ca relatia sa cu Regele Mihai nu a fost simpla, dar a pus acest lucru pe seama vremurilor agitate ale inceputului tranzitiei.

Ele sunt urmasele Regelui Mihai! Din linia de succesiune AU FOST iNLATURATI toti barbatii (FOTO)

Doliu national! Regele Mihai I a murit marti, a anuntat Casa Regala. Alteta Sa s-a stins din viata la resedinta din Elvetia, la varsta de 96 de ani. Detalii AICI) De mai mult timp, in Familia.

Ion Iliescu, la moartea Regelui Mihai: Relatia noastra nu a fost simpla, in vremurile agitate ale inceputului tranzitiei, dar ratiunea si sensul servirii interesului public au fost mai puternice

Fostul presedinte Ion Iliescu a postat pe blogul sau un mesaj in urma mortii Regelui Mihai. Relatia noastra nu a fost simpla, in vremurile agitate ale inceputului tranzitiei. Ratiunea si sensul servirii interesului public, indiferent de pozitia in care ne aflam, au fost mai puternice, si, impreuna, am reusit sa transmitem catre partenerii nostri un mesaj puternic, de asumare a valorilor comunitatii europene, a scris el.

Arhiepiscopia Argesului si Muscelului: Totul este pregatit pentru inmormantarea regelui Mihai

Toate pregatirile au fost facute la noua catedrala arhiepiscopala de la Curtea de Arges pentru inmormantarea regelui Mihai, ceremonie a carei data inca nu a fost stabilita, a.

Nepotul prefectului de Arad din timpul domniei Regelui Mihai: Sansa noastra ar fi fost in 90, dar Iliescu a fost mizerabil

Mihai Gafencu, medic pediatru la Spitalul de Copii Louis Turcanu din Timisoara si presedintele organizatiei Salvati Copiii, filiala Timis, a vorbit despre ideea de monarhie in Romania.

Moartea Regelui Mihai / Prima reactie a lui Nicolae, principele scos din linia de succesiune: Nepotul Regelui va participa la funeraliile

Nepotul Regelui Mihai, Nicolae, care a fost scos anul trecut din linia de succesiune, a anuntat pe contul sau de Facebook ca va participa la funeraliile Regelui Mihai, decedat astazi in Elvetia.

Premierul Tudose, dupa moartea Regelui Mihai: A fost un model de moralitate si demnitate pentru romani

Premierul Mihai Tudose a scris, marti, dupa anuntul mortii Regelui Mihai, ca majestatea sa a fost un model de moralitate si demnitate pentru romani si o personalitate care a marcat puternic istoria Romaniei.

Ultimul dividend din cadavrul Regelui Mihai

Ticalosii aflati la conducerea Romaniei au stiut intotdeauna sa extraga dividende din bunul simt al Regelui Mihai: abdicarea din 47, exilul tacut, alungarea din tara in 90 si 94, reconcilierea din anii 2000, discursul din parlament din 2011 toate au fost momente din care, intr-un fel sau altul, dar profitand intotdeauna de bunul-simt al regelui, conducatorii Romaniei au stiut sa-si extraga dividende.

Liviu Avram: Ultimul dividend din cadavrul Regelui Mihai

Ticalosii aflati la conducerea Romaniei au stiut intotdeauna sa extraga dividende din bunul simt al Regelui Mihai: abdicarea din 47, exilul tacut, alungarea din tara in 90 si 94, reconcilierea din anii 2000, discursul din Parlament din 2011 toate au fost momente din care, intr-un fel sau altul, dar profitand intotdeauna de bunul-simt al regelui, conducatorii Romaniei au stiut sa-si extraga dividende.

Carmen Harra a prezis moartea Regelui Mihai

Moartea Regelui Mihai a fost prezisa de Carmen Harra, in urma cu cateva zile. Dramele vor continua. Din pacate, Regele Mihai nu va mai rezista in viata pana la sfarsitul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2018 seconds )