Libnet.ro
UNICEF

21:15

Sefa MAI, Carmen Dan, intrebata daca ar fi de acord cu abrogarea OUG: Orice solutie care ar duce la detensionarea situatiei din strada este benefica

România Liberă România Liberă,
Sefa MAI, Carmen Dan, intrebata daca ar fi de acord cu abrogarea OUG: Orice solutie care ar duce la detensionarea situatiei din strada este benefica

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat ca, in ceea ce priveste posibilitatea abrogarii Ordonantelor de Urgenta privind modificarea Codurilor Penale, ar fi de acord cu orice solutie care ar duce la detensionarea situatiei din strada. continuă pe România Liberă

Marian Godina despre discursul sefei sale, Ministrul de Interne, Carmen Dan: Mi-a fost jena

Marian Godina a luat pozitie publica in urma discursului ministrului de Interne, criticand-o pe Carmen Dan, desi este sefa lui, acesta mentionand ca este O doamna extrem de.

Carmen Dan, ministru de Interne: SRI a transmis catre MAI informatii care se stiau deja

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat joi ca SRI a transmis Ministerului de Interne, cu o zi inainte, doar informatii care se stiau deja despre mitingul din fata sediului Guvernului.

Kovesi, intrebata daca Ordonanta e cu dedicatie: DA! Se urmareste exonerarea de raspundere penala a unor oficiali

Ordonanta de urgenta prin care Guvernul a modificat Codurile penale este una cu dedicatie, a sustinut Laura Codruta Kovesi, procurorul sef al DNA, pentru Digi24. intrebata daca e o lege cu dedicatie,.

Ministrul de Interne, Carmen Dan, cere sa primeasca informatii direct de la seful SRI, Eduard Hellvig, si sa fie semnate SRI

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a reluat vineri acuzatiile la adresa SRI, pe motiv ca aceaata institutie nu a informat Ministerul de Interne ca se pregatesc violente la mitingul de miercuri seara din Piata Victoriei.

ONG-urile cer demisia ministrului Carmen Dan: Vanatoare de vrajitoare la Ministerul Afacerilor Interne. Acest gest iresponsabil tradeaza o mentalitate de sorginte totalitara

Organizatiile non-guvernamentale Active Watch si Centrul pentru Jurnalism Independent CJI) l-au condamnat, joi, pe ministrul de Interne, Carmen Dan, dupa ce a criticat o serie de jurnalisti si politicieni pe motiv ca ar fi promovat protestele pe retelele de socializare.

Tolontan reactioneaza la acuzatiile lui Carmen Dan: Cetatenii romani il platesc pe Ministrul de Interne sa-i gaseasca pe huliganii din strada, nu pe jurnalistii de pe Facebook (VIDEO)

Jurnalistul Catalin Tolontan a reactionat dupa ce Ministrul de Interne, Carmen Dan, l-a acuzat ca, alaturi de alti jurnalisti, a instigat la proteste si a contribuit la cresterea gradului de emotie.

Apar primele reactii din partea jurnalistilor pe care Ministrul de Interne, Carmen Dan, i-a acuzat ca au instigat la proteste si ca au crescut gradul de emotie negativa (VIDEO)

Jurnalista de investigatie Emilia Sercan a declarat pentru B1 TV ca ii va da oportunitatea lui Carmen Dan sa demonstreze in instanta ca spune adevarul. O voi invita la tribunal sa demonstre.

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a prezentat o lista cu formatorii de opinie care au chemat populatia la mitingul din Piata Victoriei. Cum au reactionat jurnalistii

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a prezentat joi o lista a formatorilor de opinie care au chemat populatia sa vina sa protesteze la Piata Victoriei, in seara zilei de miercuri.

Ministrul de Interne si conducerea Jandarmeriei, criticate dur de presedintele Iohannis: Foarte grav mi s-a parut ca doamna Carmen Dan nu a stiut nimic despre posibilele incidente din Piata Victoriei. Ar insemna ca nu conduce un minister, ci doar sta in m

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut, joi, o declaratie de presa, in care a criticat modul in care au actionat Ministerul de Interne si Jandarmeria, in seara protestului de joi, soldat cu ranirea mai multor persoane.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )