Libnet.ro
UNICEF

05:30

Seful serviciilor de securitate din Rusia: Al-Qaida se afla in spatele incendiilor de padure din Uniunea Europeana

B1 B1,
Seful serviciilor de securitate din Rusia: Al-Qaida se afla in spatele incendiilor de padure din Uniunea Europeana

Seful serviciilor de securitate din Rusia, Alexander Bortnikov, a afirmat ca reteaua terorista Al-Qaida se afla in spatele numeroaselor incendii de padure care au avut loc in ultimul timp in Uniunea. continuă pe B1

Alexandr Bortnikov, seful FSB, ex-KGB: al-Qaeda se afla in spatele incendiilor de padure din UE

Seful serviciilor de securitate rusesti FSB, ex-KGB), Alexandr Bortnikov, a acuzat miercuri al-Qaeda ca se afla in spatele incendiilor care au devastat in acest an mii de hectare de padure in mai multe tari ale Uniunii Europene, scrie AFP.

Amendament privind returnarea tezaurului din Rusia, depus de parlamentarii romani la APCE

Trei parlamentari romani din delegatia Romaniei la Adunarea Parlamentara a Consiliului Europei - Viorel Badea, Cezar Preda si Tudor Pantiru, au depus un amendament privind returnarea de catre Federatia Rusa a tezaurului Romaniei, evacuat in 1917, in timpul Primului Razboi Mondial, relateaza Mediafax.

Dan Petrescu a batut liderul din Rusia

Dinamo Moscova, echipa pregatita de Dan Petrescu, a invins, duminica, pe CSKA Moscova, liderul clasamentului din prima liga rusa cu 2-0. Adrian Ropotan a evoluat titular la Dinamo si a fost schimbat in repriza a doua.

FIFA a anuntat orasele care vor gazdui meciurile Cupei Mondiale din Rusia

Turneul final al Cupei Mondiale din 2018 va fi gazduit de 12 stadioane diferite din 11 orase, iar Moscova este singura localitate cu doua arene pe harta competitiei.

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )