Libnet.ro
UNICEF

21:30

Selectionerul Hondurasului a anuntat lotul pentru Cupa Mondiala din aceasta vara

Antena3 Antena3,
Selectionerul Hondurasului a anuntat lotul pentru Cupa Mondiala din aceasta vara

Selectionerul nationalei Hondurasului, Luis Fernando Suarez, a anuntat, luni, numele celor 23 de jucatori pe care se va baza la Cupa Mondiala din Brazilia, care va debuta pe data de 12 iunie. in lotul anuntat de. continuă pe Antena3

CM 2014: Bosnia si-a anuntat lotul largit pentru Brazilia

Selectionerul nationalei Bosniei-Hertegovina, Safet Susici, a anuntat lotul largit, de 24 de jucatori, pentru turneul final al Cupei Mondiale din Brazilia, care se va desfasura in perioada 12 iunie - 13 iulie.

ALERTA medicala! Poliomielita a devenit URGENTA prioritara pentru sanatatea mondiala

Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS) a averizat ca numarul cazurilor de poliomielita este in continua crestere si a devenit o urgenta in sanatatea publica internationala. Specialistii OMS sustin.

Amenzi de 3.600 lei pentru distrugerea afiselor din campania pentru europarlamentare

Un numar de 13 incidente privind afisajul electoral distrugere, deteriorare, afisaj in loc nepermis) au fost semnalate de la inceputul campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare.

Udrea a pregatit terenul pentru Basescu inca din 2009

Elena Udrea a pregatit terenul de la Nana pentru presedintele Traian Basescu inca din anul 2009. in perioada cat a condus interimar Ministerul Mediului, in 2009, Udrea a alocat bani de la aceasta institutie.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2291 seconds )