Libnet.ro
UNICEF

15:30

Simona Halep ii dedica victoria si varului decedat: Sunt sigura ca ma vede

Online Sport Online Sport,
Simona Halep ii dedica victoria si varului decedat: Sunt sigura ca ma vede

Campioana la Indian Wells dupa o finala halucinanta prin evolutia scorului, Simona Halep a multumit la final tuturor romanilor pentru sprijinul acordat, dar si varului sau decedat. continuă pe Online Sport

Simona Halep regreta abandonul Serenei Williams: Nu sunt bucuroasa, dar nici trista

Simona Halep s-a calificat fara lupta in finala de la Indian Wells si spune ca si-a dorit mult sa o reintalneasca pe Serena Williams dupa finala pierduta in fata acesteia la Turneul Campioanelor din noiembrie trecut.

Williams: Sunt pregatita pentru o mare jucatoare. Cuvinte mari pentru Simona Halep

Serena Williams, lider mondial si cap de serie numarul 1, a spus inaintea semifinalei de la Indian Wells 2015, acolo unde o va intalni pe a treia favorita, Simona Halep, ca se asteapta ca romanca sa dea totul si sa fie o mar .

Serena Williams, mesaj pentru Simona Halep inainte de confruntare: Sunt pregatita, ma astept sa fie o partida grea

Serena Williams urmeaza sa se confrunte cu Simona Halep in semifinalele turneului de la Indian Wells. Jucatoarea americana a declarat ca este pregatita pentru meciul cu romanca si ca se asteapta la o partid.

Simona Halep, in finala la Indian Wells! Cum a comentat ea abandonul Serenei: Nu sunt nici fericita, nici trista

Simona Halep va juca duminica in finala Indian Wells, in care a ajuns fara sa joace. Liderul american Serena Williams a declarat forfait din cauza unei accidentari la genunchi.

Cinci lucruri de stiut inaintea finalei Simona Halep-Jelena Jankovic. Halep poate deveni numarul unu in clasamentul anului

Duminica seara Simona Halep joaca in finala turneului de la Indian Wells si are sansa obtinerii celui de-al treilea titlu in 2015, dupa cele obtinute pana acum la Shenzen si Dubai.

WTA: Un alt punct ireal reusit de Simona Halep (video)

Site-ul WTA o readuce in prim-plan pe Simona Halep pentru a doua oara in aceasta saptamana, la Indian Wells. Dupa punctul ireal de luni, Halep este din nou vazuta de WTA ca o jucatoare incredibila: Punct ireal penttu Simona Halep. Cum a ajuns la minge aceasta?, se intreaba cei de la WTA, care arata si imaginile respective, din meciul de miercuri noapte castigat cu Carla Suarez Navarro.

VIDEO Simona Halep, lovitura zilei - Site-ul WTA: Punct ireal reusit de Simona

Simona Halep a reusit, inca o data, sa fie trecuta de site-ul WTA la sectiunea lovitura zilei. In meciul cu Carla Suarez Navarro, Simona a castigat un punct ireal, dupa titreaza site-ul oficial al WTA.

Simona Halep la Indian Wells: meci cu Serena Williams in semifinale. Ce spune numarul 1 mondial: Acum stiu la ce sa ma astept de la Simona

Simona Halep si Serena Williams se vor intalni in semifinalele turneului de la Indian Wells. Va fi a 6-a intalnire dintre cele doua, iar americanca o conduce pe Simona cu 4-1.

VIDEO Simona Halep, campioana la Indian Wells! Ultimul punct al turneului si reactia jucatoarei noastre

Finala dintre SImona Halep si Jelena Jankovici a durat doua ore si 37 de minute. Pentru Halep, aceasta a fost a doua prezenta in finala unei competitii Premier Mandatory, dupa ce anul trecut a pierdut in ultimul act la Madrid, in fata Mariei Sarapova.

VIDEO Simona Halep, campioana la Indian Wells. Ultimul punct al turneului si reactia jucatoarei noastre

Finala dintre SImona Halep si Jelena Jankovici a durat doua ore si 37 de minute. Pentru Halep, aceasta a fost a doua prezenta in finala unei competitii Premier Mandatory, dupa ce anul trecut a pierdut in ultimul act la Madrid, in fata Mariei Sarapova.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2734 seconds )