Libnet.ro
UNICEF

10:30

Simona Halep: Simt ca sunt aproape de jucatoarele din elita. Au fost niste zile uimitoare pentru mine

Hotnews Hotnews,
 Simona Halep: Simt ca sunt aproape de jucatoarele din elita. Au fost niste zile uimitoare pentru mine

A pierdut finala de la Madrid Masters, dar nu regreta nimic. Simona Halep a impresionat in primul set al meciului cu Maria Sharapova, unul castigat cu 6-1. Simt ca sunt aproape de jucatoarele din elita. Au fost niste zile uimitoare pentru mine, a precizat Simona pentru gsp. ro. continuă pe Hotnews

Simona Halep - Petra Kvitova 6-7, 6-3, 6-2/ Simona Halep s-a calificat in finala Madrid Masters

Simona Halep s-a calificat, sambata, in finala Mastersului de la Madrid, jucatoarea din Romania invingand-o in trei seturi, scor 6-74), 6-3, 6-2, pe Petra Kvitova cap de serie numarul cinci). Favorita numarul patru, Halep a revenit senzational dupa ce a pierdut primul set, iar in al doilea a fost condusa cu 3-1. Turneul Premier Mandatory de la Madrid este dotat cu premii de 3. 405 euro.

WTA Roma: Simona Halep a aflat pe cine va intalni in turul doi

Simona Halep va fi cap de serie numarul patru la turneul Premier 5 de la Roma, sportiva din Romania urmand sa intre in competitie direct in turul doi. Halep are de aparat 350 de puncte, dupa ce anul trecut a ajuns pana in semifinale a fost invinsa de Serena Williams).

Clasamentul WTA: Simona Halep, la 21 de puncte distanta de locul 4; Maria Sharapova a urcat pe 7

Simona Halep a ramas pe locul 5 in clasamentul WTA, jucatoarea din Romania acumuland 5. 340 de puncte. Simona se afla la doar 21 de puncte distanta de Victoria Azarenka, sportiva aflata pe pozitia a patra. Lider mondial se mentine Serena Williams 11. 590 puncte).

Simona Halep a avut probleme fizice in finala cu Maria Sharapova

Simona Halep nu a fost la capacitate maxima in finala cu Maria Sharapova, jucatoarea din Romania suferind din cauza unor dureri la muschii abdominali. M-a deranjat aceasta problema destul de rau, mai ales la serviciu, a spus Simona dupa finala cu Sharapova.

Sarapova, uimita de nivelul la care a ajuns Simona Halep

Maria Sarapova, care a invins-o pe Simona Halep in finala turneului WTA de la Madrid, s-a declarat uimita dupa meci de nivelul la care a ajuns romanca. Cele doua s-au mai intalnit in alte doua meciuri, insa rusoaica a spus ca de aceasta data Halep a fost la un alt nivel, motiv pentru care s-a impus cu greu la Madrid.

Maria Sharapova: Simona Halep e la alt nivel. Tenisul pe care il poate juca e cel din primul set al finalei

Maria Sharapova a castigat titlul la Madrid, dupa o finala de trei seturi cu Simona Halep. Am mai intalnit-o pe Simona, dar acum este la alt nivel. Tenisul pe care il poate joca ea e cel din primul set al finalei, a precizat sportiva din Rusia.

Simona Halep a fost invinsa de Maria Sarapova in finala turneului de la Madrid

Simona Halep a fost invinsa, duminica, cu scorul de 1-6, 6-2, 6-3, de sportiva rusa Maria Sarapova, in finala turneului de categorie Premier Mandatory de la Madrid. Halep a inceput in forta.

GAME cu GAME Finala de la Madrid, Simona Halep contra Maria Sharapova , jucatoarea pe care nu a invins-o niciodata

Simona Halep a jucatastazi finala turneului de tenis de la Madrid, cu Maria Sharapova. Tot ce s-a intamplat in meciul dintre Halep si Sharapova.

Simona Halep va lupta in finala turneului de la Madrid cu Maria Sarapova

Simona Halep se va duela in finala Madrid Masters cu Maria Sarapova. Rusoaica a trecut in semifinale de Agnieszka Radwanska, din Polonia, scor 6-1, 6-4, dominand categoric meciul. Finala dintre Simona Halep si Maria .

Simona Halep, in semifinalele turneului de la Madrid. A batut-o pe Ana Ivanovici cu 6-2, 6-2

Simona Halep s-a calificat in semifinalele turneului de la Madrid dupa ce a invins-o azi cu 6-2, 6-2, pe Ana Ivanovici, favorita numarul 11 a turneului. Halep a inceput mai slab jocul, care a durat aproximativ o ora. Ivanovici s-a desprins la 2-0, dar romanca a revenit in joc. A profitat de greselile nefortate ale adversarei sale si a dominat patida castigand consecutiv urmatoarele sase ghemuri, castigand setul cu 6-2.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )