Libnet.ro
UNICEF

23:15

Simona Halep, despre Bianca Andreescu: E o luptatoare. Merita tot ce i se intampla

Hotnews Hotnews,
 Simona Halep, despre Bianca Andreescu: E o luptatoare. Merita tot ce i se intampla

Simona Halep a participat la o conferinta de presa premergatoare debutului la ultimul Grand Slam al anului, US Open, in cadrul careia a vorbit despre asteptarile pe care le are in SUA, dar si cele mai periculoase adversare. continuă pe Hotnews

Simona Halep, laudata de un fost mare campion, inainte de US Open: M-a impresionat foarte mult, merita toate felicitarile!

Simona Halep se afla printre jucatoarele creditate cu sanse reale la castigarea US Open, chiar daca acesta e singurul turneu de Grand Slam unde nu a ajuns in finala.

Simona Halep, dezvaluiri IMPRESIONANTE: Vin la mine si incep sa planga. iti consuma energia

Simona Halep, una dintre cele mai iubite sportive din Romania ale tuturor timpurilor, a povestit recent un amanunt emotionant din viata sa. Sportiva a vorbit despre relatia pe care o are cu fanii si cum.

Digi Sport: Simona Halep face o dezvaluire impresionanta! Vin la mine si incep sa planga

Simona Halep este una dintre cele mai iubite jucatoare din circuitul feminin. Campioana de la Wimbledon a vorbit deschis despre relatia pe care o are cu cei care o sustin la toate turneele la care participa.

Testul pe care Simona Halep nu l-a trecut cu brio. Cum a invins-o pe campioana de la Wimbledon tehnologia parintilor ei

Simona Halep, alaturi de alte jucatoare WTA au avut de trecut un test care s-a dovedit a fi interesant si amuzant. Unele dintre cele mai iubite sportive ale vremii au fost puse fata-n fata cu tehnologia anilor 90. Cum a reusit sa se descurce Halep? Provocare WTA. Simona Halep, fata-n fata cu tehnologia anilor 90 .

Simona Halep isi cunoaste prima adversara de la US Open

Fosta lidera mondiala Simona Halep stie cu cine va juca in runda inaugurala de la US Open, ultimul turneu de Mare Slem al anului.

US Open: Simona Halep si-a aflat adversara din primul tur

Simona Halep, locul 4 WTA si cap de serie numarul 4, va evolua, marti, cu o jucatoare venita din cal.

FOTO Cadou inedit primit de Simona Halep in America. Romanca abia asteapta sa onoreze invitatia

Simona Halep se afla la New York, acolo unde se pregateste inainte de US Open, turneu la care va debuta marti, la o ora care va fi anuntata ulterior.

Simona Halep si-a aflat adversara din primul tur de la US Open. Pe cine va intalni jucatoarea noastra si care e scorul intalnirilor directe

Simona Halep si-a aflat adversara din primul tur de la US Open, ultimul Grand Slam al anului, care incepe luni la New York.

WTA: Simona Halep, jucatoarea cu cele mai bune rezultate la turneele de Grand Slam in ultimii 4 ani

Romanca Simona Halep este jucatoarea cu cele mai bune rezultate la turneele de Grand Slam din ultimii patru ani, potrivit unui clasament realizat de site-ul circuitului profesionist feminin de tenis WTA).

Simona Halep, jucatoarea cu cele mai bune rezultate la turneele de Mare Slem din ultimii 4 ani

Romanca Simona Halep este jucatoarea cu cele mai bune rezultate la turneele de Mare Slem din ultimii patru ani, potrivit unui clasament realizat de site-ul circuitului profesioniste feminin de tenis WTA).

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )