Libnet.ro
UNICEF

21:45

Simona Halep o va intalni pe Lucie Safarova in optimile de finala ale turneului de la Cincinnati

B1 B1,
Simona Halep o va intalni pe Lucie Safarova in optimile de finala ale turneului de la Cincinnati

Simona Halep o va intalni in optimile de finala ale turneului de la Cincinnati pe Lucie Safarova, locul 17 WTA si cap de serie numarul 16, dupa ce jucatoarea ceha a invins-o, miercuri, cu scorul 6-4, 6-2, pe. continuă pe B1

Cincinnati: Simona Halep o va intalni in turul doi pe Kirsten Flipkens, din Belgia

Kirsten Flipkens, locul 54 in clasamentul WTA, o va intalni in turul doi al turneului Premier 5 de la Cincinnati pe Simona Halep. Flipkens a invins-o in runda inaugurala pe Polona Hercog. Partida dintre cele doua va fi ultima de pe arena centrala, urmand sa aiba loc miercuri, de la ora 03:30, ora Bucurestiului.

Simona Halep s-a calificat in optimi la Cincinnati

Jucatoarea Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 2, s-a calificat, marti, in optimile de finala ale turneului de categorie Premier 5 de la Cincinnati. Halep a trecut in turul doi, cu scorul de 6-4,.

Simona Halep s-a calificat in optimi la Cincinnati

Jucatoarea Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 2, s-a calificat, marti, in optimile de finala ale turneului de categorie Premier 5 de la Cincinnati, cu premii in valoare totala de 2,5 milioane de.

Simona Halep merge in turul 3 la Cincinnati cu putine emotii. Si-a aflat adversara

Simona Halep a debutat miercuri la turneul american de la Cincinnati. Meciul cu Kirsten Flipkins Belgia) - transmis live pe siteul onlinesport. ro - a inceput miercuri dimineata la ora 4:40 si a durat o ora si 25 de minute. A fost primul meci al lui Halep pe hard dupa doua luni si jumatate si primul dupa cinci saptamani de pauza. Halep o intalneste in turul 3 pe Lucie Safarova, care a invins-o miercuri seara pe Zarina Diyas. Partida din turul 3 se va juca joi noapte vineri dimineata), live pe siteul onlinesport. ro, Halep avand astfel o zi de pauza.

Simona Halep merge in turul 3 la Cincinnati cu putine emotii

Simona Halep a debutat miercuri la turneul american de la Cincinnati. Meciul cu Kirsten Flipkins Belgia) - transmis live pe siteul onlinesport. ro - a inceput miercuri dimineata la ora 4:40 si a durat o ora si 25 de minute. A fost primul meci ai lui Halep pe hard dupa doua luni si jumatate si primul dupa cinci saptamani de pauza. Halep o intalneste in turul 3 pe castigatoarea dintre Lucie Safarova si Zarina Diyas, ultima eliminand-o in turul 1 pe Camelia Begu, miercuri dimineata. Partida din turul 3 se va juca joi noapte vineri dimineata), live pe siteul onlinesport. ro, Halep avand astfel o zi de pauza.

VIDEO Simona Halep a facut spectacol cu Kirsten Flipkens - Vezi cele mai frumoase puncte ale partidei

Simona Halep a debutat cu o victorie la turneul Premier 5 de la Cincinnati, numarul doi mondial trecand fara mari emotii de Kirsten Flipkens, din Belgia 6-4, 6-2, dupa o ora si 27 de minute de joc). Conform wtatennis. com, Simona a reusit punctul zilei. Intra in material pentru a vedea cele mai frumoase lovituri ale partidei.

Simona Halep, a doua jucatoare din lume, conform clasamentului WTA

Simona Halep a mai urcat un loc in clasamentul mondial. Oficial, Halep a urcat pe locul 2 in lume. Este a 33 a jucatoare din istoria WTA care ocupa acest loc. Simona a beneficiat de absenta chinezoaicei Na Li de la.

Simona Halep: Sunt foarte bucuroasa ca am castigat primul meci in Statele Unite

Simona Halep si-a facut timp sa le scrie fanilor de pretutindeni dupa meciul din turul doi de la Cincinnati. Halep le-a spus fanilor ce a incomodat-o cel mai mult in meciul cu Kirsten Flipkens.

Noul numar 2 mondial, back in business: Simona Halep revine dupa o luna de pauza, castiga primul meci la Cincinnati

Simona Halep a castigat primul meci jucat dupa o absenta de patru saptamani, timp in care s-a bucurat de o vacanta, s-a indepartat un pic de intensitatea circuitului si a urcat pe locul 2 in lume. intoarsa pe teren, Simona a reluat lucrurile de unde le lasase la Bucuresti: victorie in doua seturi in turul 2 la Cincinnati, 6-4, 6-2 cu Kirsten Flipkens, in o ora si 28 de minute.

Simona Halep, cot la cot cu adversarele sale la WTA LIVE (video)

Simona Halep a fost prezenta luni seara la emisiunea WTA LIVE, acolo unde a fost invitata de Serena Williams, Petra Kvitova, Maria Sharapova, Angelique Kerber, Eugenie Bouchard si Jelena Jankovic. Halep a vorbit despre tenis, despre vacanta pe care tocmai a terminat-o, dar a si aruncat cateva mingi semnate spre deliciul celor cateva zeci de persoane prezente.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )