Libnet.ro
UNICEF

09:00

Simona Halep: Nu m-au interesat calculele. Cine a crezut ca o sa fac ceva ca sa nu se califice Serena nu ma cunoaste!

România Liberă România Liberă,
Simona Halep: Nu m-au interesat calculele. Cine a crezut ca o sa fac ceva ca sa nu se califice Serena nu ma cunoaste!

Daca n-ai fi stiut rezultatul si ai fi aterizat din intamplare in conferinta de presa a Simonei, ai fi putut sa juri ca ea a castigat meciul. continuă pe România Liberă

Cronica la cald. Simona vs. Serena, 6-0 6-2. Cine ar fi crezut?

Simona rade cu tot sufletul, din ochii ei frumosi verzi, cand le multumeste fanilor din tribune, la interviul dupa meci. Raspunsul lor e senzational. Parca nu ar fi Singapore, parca nu ar fi Turneul Campioanelor. Doar ca pana acum, Halep a fost cea mai puternica jucatoare din grupa ei. Spune ca visul sau a fost sa invinga una dintre surorile care au dominat tenisul ultimilor poate 15 ani. Stim ca si al nostru. Ne era teama tuturor, specialisti sau nu in tenis, ca Serena o va intimida pe Simona, ca va matura cu ea pe jos si alte dovezi de neincredere, justificate de altfel de toata cariera acestei jucatoare incredibile. Cum a fost de fapt?.

Turmeul Campioanelor: Calcule de calificare in semifinale pentru Simona Halep

Dupa victoria fara drept de apel obtinuta, miercuri, in fata Serenei Williams pentru Simona Halep calculele calificarii in semifinale la Turneul Campioanelor s-au simplificat considerabil.

LIVE Turneul Campioanelor: Simona Halep - Serena Williams (miercuri, ora 11:00). Cine va ramane neinvinsa in Singapore?

Simona Halep o va intalni pe Serena Williams miercuri de la ora 11:00 a Romaniei. Cele doua jucatoare nu s-au intalnit niciodata in acest sezon, desi la un moment dat, pe durata verii, s-au aflat una langa alta pe locurile 1 si 2 mondial.

LIVE Turneul Campioanelor: Simona Halep - Serena Williams (miercuri, ora 11:00). Cine va ramane neinvinsa in Singapore?

Simona Halep o va intalni pe Serena Williams miercuri de la ora 11:00 a Romaniei. Cele doua jucatoare nu s-au intalnit niciodata in acest sezon, desi la un moment dat, pe durata verii, s-au aflat una langa alta pe locurile 1 si 2 mondial.

Simona Halep - Serena Williams, 6-0 in primul SET. Meci extrem de important pentru Halep

UPDATE:Simona Halep a invins-o pe Serena Williams cu 6-0 in primul set la Turneul Campioanelor. -----------------------------Meci extrem de important, dar si dificil pentru Simona Halep, la Turneul Campioanelor.

Simona Halep vs. Ana Ivanovic 6-7, 6-3, 3-6. Halep pierde, dar merge in semifinale de pe primul loc si o ajuta pe Serena Williams sa se califice

Simona Halep a pierdut astazi in trei seturi 6-7, 6-3, 3-6) in fata Anei Ivanovici Serbia) ultimul meci din grupa Rosie a Turneului Campioanelor, dar se califica in semifinale gratie precedentelor doua victorii din grupa. Halep a pierdut inexplicabil primul set dupa condusese cu 5-2, dar l-a castigat fara mari emotii pe al doilea, ceea ce insemna deja ca si-a asigurat primul loc in grupa. Al treilea set nu mai avea nici o miza, pentru ca Ana Ivanovic pierduse matematic sansa de a merge in semifinale, asa ca am vazut o lipsa de concentrare de ambele parti ale fileului. Si pentru ca trebuia totusi sa exista o castigatoare, aceasta a fost Ana Ivanovic. Simona Halep trece insa mai departe, in semifinale, unde o asteapta Agnieszka Radwanska Polonia). Vezi in articol desfasurarea detaliata si statisticile meciului.

Simona Halep s-a calificat in semifinalele Turneului Campioanelor

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 4 WTA, s-a calificat in semifinalele Turneului Campioanelor de la Singapore si o va intalni, vineri, de la ora 14. 30, pe sportiva sarba Ana Ivanovici, locul 7 WTA. Halep a.

Americanii se intreaba si raspund: Este Simona Halep urmatorul big thing din tenis?

Americanul de rand s-a trezit din somn miercuri si a vazut ca jucatoarea lor, Serena Williams, a fost invinsa cu 6-0 6-2 de Simona Halep. De aceea, cei din SUA se intreaba pe buna dreptate: este Simona Halep urmatorul big thing din tenis? .

Lumea tenisului este in stare de soc anafilactic: Simona Halep obtine cea mai mare victorie a carierei si ii administreaza Serenei Williams cea mai drastica infrangere din istorie!

Simona Halep a reusit miercuri sa o invinga pe Serena Williams, 6-0 6-2, la Turneul Campioanelor de la Singapore. A fost prima victorie din cariera in fata unei jucatoare de top 3 mondial, cea mai importanta de pana acum. Pentru Serena, acest rezultat echivaleaza cu cea mai drastica infrangere a carierei! Americanca a incercat, nu a avut nici o problema fizica, insa pur si simplu nu a fost lasata sa joace. Gratie vicrtoriei de miercuri, Halep urca pe locul 1 in Grupa Alba si afla daca se califica deja in semifinale dupa meciul de astazi Ivanovic - Bouchard, live pe siteul onlinesport. ro. Nu exageram cu nimic: lumea tenisului este in stare de soc si nu orice soc, ci soc anafilactic. Halep a jucat exemplat, a aratat un joc de inalta clasa in fata caruia Serena Williams pur si simplu s-a rupt, s-a inclinat pana la pamant si a ramas acolo intinsa, desi pe teren arata ca totusi inca merge. Urmatorul meci e vineri, cu Ana Ivanovic, ramaneti pe site pentru a afla primii ora.

Simona Halep a invins-o pe Serena Williams la Turneul Campioanelor

Simona Halep a reusit un meci incredibil in fata Serenei Williams, pe care a invins-o in doua seturi, scor 6-0, 6-2, in a doua intalnire de la Turneul Campioanelor, care se desfasoara la Singapore. Halep a.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2269 seconds )