Libnet.ro
UNICEF

07:15

Simona Halep recunoaste superioritatea Mariei Sharapova

Online Sport Online Sport,
Simona Halep recunoaste superioritatea Mariei Sharapova

Invinsa pentru a sasea oara in cariera de rusoaica Maria Sharapova, jucatorea Simona Halep a recunoscut la conferinta de presa ca adversara sa a fost pur si simplu mai buna. continuă pe Online Sport

Simona Halep la Singapore. Declaratia Mariei Sarapovei despre sportiva noastra: Simona a incercat sa profite

Maria Sarapova a invins-o in doua seturi pe Simona Halep, la Turneul Campioanelor, obtinand a sasea victorie in fata ei.

Sharapova - Halep: 6-0 poarta-n casa. Simona Halep invinsa de Maria Sharapova dupa un meci in care n-a condus niciodata

Simona Halep a luptat din greu pentru a obtine prima victorie din cariera in fata Mariei Sharapova, jucatoare in fata careia pierduse de cinci ori pana acum, inclusiv in finala de la Roland Garros din 2014. Sportiva din Rusia s-a impus cu 6-4, 6-4 in aproape doua ore, timp in care Halep nu a condus nici macar o data pe tabela. Rusoaica are acum sase victorii din tot atatea meciuri contra lui Halep.

Turneul Campioanelor: Simona Halep are meci marti cu Sharapova

WTA a anuntat luni dimineata programul zilei de marti de la Turneul Campioanelor, acolo unde o regasim pe Simona Halep.

GAME cu GAME Turneul Campioanelor: Simona Halep contra Maria Sharapova

WTA a anuntat luni dimineata programul zilei de marti de la Turneul Campioanelor, acolo unde o regasim pe Simona Halep. Aceasta a jucatmarti de la ora 13:30 pentru a sasea oara in cariera impotriva Mariei Sharapova.

LIVE Turneul Campioanelor: Simona Halep contra Maria Sharapova

WTA a anuntat luni dimineata programul zilei de marti de la Turneul Campioanelor, acolo unde o regasim pe Simona Halep. Aceasta joaca marti de la ora 13:30 pentru a sasea oara in cariera impotriva Mariei Sharapova.

Simona Halep: Maria Sharapova a meritat sa castige, o felicit. Pana la semifinale mai este meciul cu Radwanska

Simona Halep a contabilizat inca o infrangere in fata Mariei Sharapova, jucatoarea din Rusia conducand cu 6-0 la meciurile directe. Dupa partida de la Turneul Campioanelor 6-4, 6-4 pentru rusoaica), Simona a felicitat-o pe Masha: A meritat sa castige, nu a ratat, a avut niste lovituri incredibile.

Turneul Campioanelor: Maria Sharapova - Simona Halep 6-4, 6-4/ Victoria agresivitatii

Simona Halep nu a putut stopa suprematia Mariei Sharapova nici la a sasea strigare are 6-0 la meciurile directe), rusoaica castigand o partida intensa, dusa pana la epuizare fizica si cu lovituri desprinse din manualul de tenis. Dupa o ora si 54 de minute, Maria a avut castig de cauza, scor 6-4, 6-4. Ce a avut in plus Sharapova? Agresivitate si tarie de caracter in momentele cu adevarat importante, plus stiinta de a sti cum sa rupa ritmul adversarei atunci cand schimbul pare unul interminabil.

Turneul Campioanelor: S-a anuntat cand joaca joi Simona Halep ultimul meci din grupe

Marti seara, WTA a anuntat programul zilei de joi din Grupa Rosie de la Turneul Campioanelor. Meciurile se vor juca la ore separate, iar Simona Halep va juca prima. In stire gasiti si imaginea zilei de marti, o imagine a dezamagirii cu Simona Halep la conferinta de presa, dupa infrangerea in fata Mariei Sharapova.

VIDEO Rezumat Simona Halep - Maria Sharapova

Iata rezumatul video publicat de WTA al meciului jucat marti in Grupa Rosie a Turneului Campioanelor, intre Simona Halep si Maria Sharapova, pierdut de romanca 6-4, 6-4. Cele mai frumoase mingi.

UPDATE Calcule complicate: Cum poate ajunge Simona Halep in semifinalele Turneului Campioanelor

Simona Halep se poate califica in cel de-al treilea meci din grupein semifinalele Turneului Campioanelor, dupa ce a pierdutcu Maria Sharapova. Calculele pot deveni complicate. Situatia grupelor de la Singapore este aici.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2005 seconds )