Libnet.ro
UNICEF

01:05

Soc! Bomba din codul rutier a explodat: Soferii romani, amendati cu sume cuprinse intre 290 si 435 de lei!

B1 B1,
 Soc! Bomba din codul rutier a explodat: Soferii romani, amendati cu sume cuprinse intre 290 si 435 de lei!

Pietonii trebuie sa stie ca sunt obligati, atunci cand sunt in trafic, sa circule pe trotuare sau, daca acesteanu sunt disponibilein respectiva zona, sa circule pe acostament, adica pe marginea,. continuă pe B1

GATA, S-A TERMINAT! Ai PERMISUL AUTO ca si SUSPENDAT, dupa noile MODIFICARI! ALERTA printre soferii romani

Modificarile importante pe care trebuie sa le afle toti soferii romani! Pentru a conduce un autoturism, toti soferii trebuie sa obtina aviz medical! Daca esti prins cu una dintre afectiunile de mai jos,.

DECIZIE SOC! SUFERI de aceasta BOALA?! GATA, RAMAI FARA PERMISUL AUTO! SOFERII romani, in ALERTA!

Pentru a conduce un autoturism, toti soferii trebuie sa obtina aviz medical! ADIO, RONA HARTNER! VESTEA TRISTA DESPRE MAREA ACTRITA A FOST CONFIRMATA! CU REGRET VA ANUNTAM CA. in Monitorul Oficial.

Cod Rutier 2019. Care este cea mai mare amenda pe care o poate primi un sofer in Romania

Cea mai mare amenda pe care o poate primi un sofer in Romania, conform noilor norme din Codul rutier, este de 14. 500 de lei si se aplica doar persoanelor juridice. Pentru toate celelalte categorii de soferi, amenda maxima pe care o pot primi este de 2. 900 de lei. Cod Rutier 2019. Cea mai mare amenda .

Premii de 20.000 $ pentru IT-istii care descopera bug-uri in aplicatiile din magazinul Google Play. Doi romani in lista celor mai buni specialisti

Lansat in 2010, programul dedicat IT-istilor care descopera bug-uri in aplicatiile din magazinul Google Play a acordat pana in prezent premii de 15 milioane de dolari, cel mai mare premiu fiind de circa 50. 000 de dolari, potrivit venturebeat. com. in lista cu cei mai buni vanatori de bug-uri se afla si doi romani.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )