Libnet.ro
UNICEF

16:45

Sofer roman de TIR, intors din cursa din Italia, suspect de coronavirus

Antena3 Antena3,
Sofer roman de TIR, intors din cursa din Italia, suspect de coronavirus

Un tanar sofer roman de TIR, recent intors dintr-o cursa din Italia, este suspect de infectie cu coronavirus. Tanarul s-a prezentat la Spitalul Judetean Timisoara si a fost izolat la Boli Infectioase. continuă pe Antena3

Pasagerii din cursa de Italia opriti noaptea trecuta vor ajunge pe aeroportul din Craiova: Aeronava alocata pe cursa de Bologna ramane la sol

Pasagerii care ar fi trebuit sa ajunga, in noaptea de marti spre miercuri, pe aeroportul din Craiova, vor ajunge astazi in tara cu alta aeronava. Cu avionul in care s-a aflat italianul infectat cu coronavirus s-a intors doar echipajul.

Un targovistean intors din Bergamo, Italia, s-a prezentat la spital imediat dupa ce a aterizat, acuzand simptome de coronavirus

Un targovistean intors recent din Bergamo, Italia, s-a prezentat, marti, la Spitalul Judetean de Urgente din Targoviste, acuzat simptome specifice de coronavirus. El a fost investigat si, din fericire, nu a contactat virusul ucigas.

Cati bani a dat un pasager proaspat intors din China pe un test de coronavirus. Suma este uriasa

Criza epidemiologica declansata in China a ajuns si in Europa, cea mai afectata tara, in acest moment, fiind Italia, cu peste 300 de cazuri de infectie si aproximativ 10 persoane decedate. Focarul principal, asa cu a fost anuntat oficial, a fost in provincia Wuhan, din China. Cati bani a dat un pasager proaspat intors din .

Vlad Voiculescu si-a anuntat retragerea din cursa pentru Primaria Capitalei: Este pacat ca avem un candidat care a fost ales in spatele usilor inchise

Vlad Voiculescu a anuntat ca se retrage din cursa pentru Primaria generala a Bucurestiului, dupa ce PNL a anuntat ca il sustine pe Nicusor Dan. Cu toate acestea, Voiculescu a criticat PNL pentru modul in care a ales sa stabileasca candidatul opozitiei, in spatele usilor inchise, fara sa consulte cetatenii.

Antrenor roman intors din Italia despre coronavirus: Aici e mai mare panica

Delegatia lotului national de caiac-canoe a sosit in tara dupa un stagiu de pregatire efectuat in Italia, tara intrata puternic in isteria provocata de coronavirus.

Ionut se afla in trafic cand a vazut un sofer de TIR ca arunca gunoiul pe jos. I-a atras atentia, dar in zadar. Ce a urmat este incredibil: Foarte bine ai facut!

Ionut se afla in trafic cand a vazut un sofer de TIR ca arunca gunoiul pe jos direct din cabina pe drum S-a intamplat pe DN 73, in apropiere de comuna Cristian.

BNR A DESCHIS ACTIUNE PENALA LA DIICOT Jumatate din sistemul bancar, suspect de spalare de bani

Nicolae Cinteza, BNR: Capata amploare riscul de frauda facuta pe teritoriul Romaniei *Gheorghe Piperea: Ar trebui ca fiecare institutie de credit care nu este implicata in acest proces sa iasa si sa se disculpe * Piperea: Ori Cinteza blufeaza, ori DIICOT nu-si face treaba, altfel ar trebui sa iasa cu un comunicat Jumatate din sistemul bancar este suspect ca a participat la tranzactii bizare, iar cel putin o banca ar fi chiar implicata in spalarea de bani, potrivit domnului Nicolaie Cinteza, directorul Directiei de Supraveghere din Banca Centrala, noteaza Hotnews. Domnia sa a explicat in cadrul unei conferinte de profil ca Banca Nationala a Romaniei BNR) deja a deschis o actiune penala la DIICOT pe aceasta speta.

Presedintele Mongoliei, plasat in carantina dupa ce s-a intors din China

Presedintele Mongoliei, Battulga Khaltmaa, si alti oficiali guvernamentali au fost plasati in carantina pentru o perioada de 14 zile, dupa ce s-au intors dintr-o vizita in China, relateaza agentia de presa de stat citata de Reuters.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2479 seconds )