Libnet.ro
UNICEF

16:00

SONDAJ CSCI: Victor Ponta castiga turul II la diferenta de 10 procente fata de Klaus Iohannis

Antena3 Antena3,
SONDAJ CSCI: Victor Ponta castiga turul II la diferenta de 10 procente fata de Klaus Iohannis

Victor Ponta va castiga alegerile prezidentiale. Potrivit unui sondaj CSCI, in turul 2, actualul premier va fi votat de 55 % dintre electori. Romanii chestionati mai cred ca de vina pentru scorul slab al. continuă pe Antena3

PRM il SUSTINE pe Victor Ponta in turul II la prezidentiale

Presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, il va sprijini pe candidatul PSD-UNPR-PC, Victor Ponta, la turul al doilea al alegerilor prezidentiale. Anuntul Partidului Romania Mare vine dupa ce presedintele PSD, Victor.

Negocieri intre PSD si PPDD pentru sustinerea lui Victor Ponta in turul doi al prezidentialelor

PPDD poarta negocieri cu PSD pentru sustinerea lui Victor Ponta in turul doi al alegerilor prezidentiale. in acest sens, secretarul general al PPDD, Liviu Neagu, a mers miercuri la sediul PSD pentru a discuta despre.

Teodor Melescanu il va sustine pe Victor Ponta in turul al doilea al alegerilor

Teodor Melescanu a anuntat ca il va sustine pe Victor Ponta in turul al doilea al alegerilor prezidentiale, informeaza Mediafax. in urma evaluarilor contextului politic intern premergator turului doi al.

Teodor Melescanu il sustine pe Victor Ponta in turul II

Teodor Melescanu isi anunta sustinerea pentru Victor Ponta in turul al doilea prezidentialelor, precizand ca un factor esential in adoptarea acestei decizii a fost convingerea ferma ca impreuna vor.

UNPR a semnat un protocol cu PRM pentru sustinerea lui Victor Ponta in turul II al alegerilor prezidentiale

UNPR a incheiat, marti, un protocol de colaborare cu PRM referitor la sustinerea candidaturii lui Victor Ponta in turul doi al alegerilor prezidentiale, a anuntat Uniunea, printr-un comunicat, citat de.

UNPR a semnat un protocol cu PRM pentru sustinerea lui Victor Ponta in turul II al alegerilor prezidentiale (VIDEO)

UNPR a incheiat, marti, un protocol de colaborare cu PRM referitor la sustinerea candidaturii lui Victor Ponta in turul doi al alegerilor prezidentiale, a anuntat Uniunea, printr-un comunicat, citat de.

Calin Popescu Tariceanu il sustine pe Victor Ponta in turul II: Am discutat si despre refacerea USL

Presedintele PLR, Calin Popescu Tariceanu, a anuntat, marti, ca partidul pe care il conduce il va sustine pe Victor Ponta in cursa pentru Cotroceni, in turul II. Tariceanu a explicat ca scopul.

VIDEO Vadim Tudor il va sustine pe Victor Ponta in turul II al alegerilor prezidentiale

UNPR a semnat, marti, un protocol electoral cu PRM, pentru sustinerea lui Victor Ponta in turul II al alegerilor prezidentiale. in primavara, Vadim Tudor declara ca Ponta poate ajunge presedinte doar la o scara de bloc.

Senzational. Dan Diaconescu il sustine pe Victor Ponta in turul II

Fondatorul PPDD, Dan Diaconescu, a declarat, joi seara, ca in turul II al alegerilor prezidentiale il va sustine pe candidatul PSD, Victor Ponta.

VIDEO Corneliu Vadim Tudor il sustine pe Victor Ponta: UNPR si PRM au semnat un protocol pentru turul II al prezidentialelor / C.V.Tudor.: Am ales raul cel mai mic

UNPR a incheiat, marti, un protocol de colaborare cu PRM privind sustinerea candidaturii lui Victor Ponta in turul al II-lea al alegerilor prezidentiale, a anuntat Uniunea, printr-un comunicat citat de Mediafax.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3146 seconds )