Libnet.ro
UNICEF

21:00

Sorin Grindeanu nu demisioneaza din functia de premier si se asteapta la o executie publica

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Sorin Grindeanu nu demisioneaza din functia de premier si se asteapta la o executie publica

Premierul Sorin Grindeanu a declarat, miercuri, intr-o discutie informala cu jurnalisti, ca Liviu Dragnea nu i s-a cerut demisia in mod direct, ci voalat, insa au fost altii care i-au cerut acest lucru in mod direct. Premierul a spus ca nu va demisiona. continuă pe Wall-Street Ro

SURSE Grindeanu, amenintat cu excluderea din PSD/ Dragnea i-ar fi oferit conducerea Autoritatii de Supraveghere Financiara (ASF) daca demisioneaza din functia de premier

Premierul Sorin Grindeanu este amenintat cu excluderea din PSD in cadrul sedintei Comitetului Exectutiv programata in aceasta dupa-amiza, au declarat pentru Hotnews. ro surse din partid. Potrivit acestora, amenintarile cu excluderea vin dupa ce Liviu Dragnea i-ar fi oferit ieri premierului Grindeanu conducerea Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF), un post bine platit, daca va renunta la functia de sef al Guvernului.

Sorin Grindeanu va face declaratii de la Guvern dupa ce a refuzat sa demisioneze din functia de premier

Premierul Sorin Grindeanu va face in curand declaratii de la Guvern. El a plecat la ora 20. 50 de la Parlament, unde a participat la o sedinta de aproape cinci ore a Comitetului Executiv PSD. Acolo, Grindeanu i-a anuntat pe liderii PSD ca refuza sa demisioneze. E de asteptat ca Grindeanu sa explice ce va face in continuare, avand in vedere ca mai multi ministri PSD si ALDE ar urma sa demisioneze, la cererea celor doua partide.

VIDEO Sorin Grindeanu: Nu-mi dau demisia, voi ramane premier pana cand Iohannis va desemna un alt candidat din partea PSD. Dragnea mi-a oferit functii ca sa demisionez

Premierul Sorin Grindeanu a declarat miercuri noaptea ca nu demisioneaza de la sefia Guvernului pana cand presedintele Iohannnis nu va oferi garantii ca va desemna un alt premier de la PSD. Grindeanu a respins evaluarea pe baza careia Comitetul Executiv al PSD i-a retras sprijinul politic, desfiintand concluziile si spunand ca a fost facut de Darius Valcov, care nu e membru de partid. Grindeanu a mai spus ca Dragnea a fortat eliminarea sa doar pentru ca vrea toata puterea si a confirmat ca Dragnea i-a oferit la schimb sefia mai multor institutii ale statului in schimbul demisiei din guvern.

BREAKING NEWS. Surse Rl: Sorin Grindeanu le-a comunicat colegilor social-democrati, in sedinta Comitetului Executiv, ca NU va demisiona din functia de premier: A fost OUG 13 si nu ati facut nimic. L-ati trezit pe Iohannis cu Ordonanta. Mai multi ministri

Un sir de amenintari, urmate de promisiuni in vederea unei despartiri amiabile. Asa poate fi caracterizata strategia lui Liviu Dragnea in raport cu premierul Sorin Grindeanu. Premierul a refuzat, insa, sa demisioneze.

BREAKING NEWS. Surse Rl: Sorin Grindeanu le-a comunicat colegilor social-democrati, in sedinta Comitetului Executiv, ca NU va demisiona din functia de premier. Mai multi ministri PSD si-au dat demisia. ALDE a retras sprijinul politic pentru Guvern. VIDEO

Un sir de amenintari, urmate de promisiuni in vederea unei despartiri amiabile. Asa poate fi caracterizata strategia lui Liviu Dragnea in raport cu premierul Sorin Grindeanu. Premierul a refuzat, insa, sa demisioneze.

Ce FUNCTIE BOMBA i-a propus Dragnea lui Grindeanu daca va DEMISIONA din functia de premier

In plin scandal de remaniere a Guvernului, Liviu Dragnea i-ar fi propus lui Sorin Grindeanu functia de sef al ASF daca renunta de bunavoie la functia de prim-ministru. Potrivit unor surse politice citate.

Breaking News! Sorin Grindeanu, exclus din PSD. Scenariu-soc in PSD

Liderii PSD ar putea vota in sedinta din aceasta dupa-amiaza excluderea lui Grindeanu din PSD, in conditiile in care, asa cum stim deja, acesta refuza in continuare sa demisioneze,.

Surse: Sorin Grindeanu se asteapta la o executie publica in CEx. Premierul: Nu vreau ca PSD sa plece de la guvernare

Premierul Sorin Grindeanu se asteapta la o executie publica in CEx-ul PSD de miercuri, potrivit unor surse citate de Antena 3. in sedinta social-democratilor se va spune ca din programul de.

UPDATE Premierul Sorin Grindeanu spune ca nu va demisiona si se asteapta la o executie publica

Premierul Sorin Grindeanu a declarat, miercuri, la Palatul Victoria, intr-o discutie informala cu jurnalisti, ca nu i s-a cerut in mod direct demisia de catre liderul PSD, Liviu Dragnea, ci voalat, insa altii i-au cerut acest lucru in mod direct, potrivit news. ro. Totodata, premierul a afirmat ca nu va demisiona si ca se asteapta la o executie publica.

PSD a votat retragerea sprijinului politic pentru Sorin Grindeanu. Toti ministrii Cabinetului au demisionat. Grindeanu: Nu demisionez

Premierul Sorin Grindeanu a anuntat miercuri seara ca nu demisioneaza din functie. El a precizat ca va face acest lucru dupa ce presedintele Iohannis va numi un premier de la PSD. Motivele pentru care Sorin.

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )