Libnet.ro
UNICEF

00:07

Spitalul din Rosiori, inchis partial dupa infectarea unui pacient cu o bacteria periculoasa

Antena3 Antena3,
Spitalul din Rosiori, inchis partial dupa infectarea unui pacient cu o bacteria periculoasa

Spitalul din Rosiori, unde a fost identificata bacteria periculoasa piocianic, a fost inchis partial, a anuntat ministrul sanatatii Sorina Pintea. Cadrele medicale au declarat ca bacteria a fost dezvoltata de. continuă pe Antena3

Liftiera de la Spitalul din Craiova care a ntrebat un barbat Mie ce mi-ati adus? Nu stiti ca prima plasa se da la liftiera? si-a dat demisia

Liftiera de la Spitalul din Craiova care a intrebat un barbat Mie ce mi-ati adus? Nu stiti ca prima plasa se da la liftiera? a demisionat, a declarat vineri pentru HotNews. ro purtatorul de cuvant al spitalului, medicul Cristina Geormaneanu. Purtatorul de cuvant al spitalului a precizat ca femeia si-a dat demisia de onoare si nimeni din spital nu i-a cerut demisia. in urma cu 3 zile, medicul Cristina Geormaneanu declara, pentru HotNews. ro, ca liftiera a glumit, aceasta fiind concluzia anchetei interne realizata de spital.

Un barbat degerat a murit, dupa ce a fost tinut trei zile in spitalul din Motru fara sa fie operat. Medicul are o explicatie socanta: Ieseam din tura!

Caz revoltator intr-un spital municipal din Gorj. Un barbat internat cu cangrena si degeraturi a murit dupa ce a fost tinut timp de trei zile, la Spitalul Municipal Motru, fara sa fie operat. Dus la.

DIN CAUZA ZAPEZII: Aeroportul International din Timisoara, inchis temporar

Aeroportul International Traian Vuia din Timisoara a fost inchis temporar, astazi dimineata, din cauza caderilor abundente de zapada, pentru a fi curatata pista.

Liftiera de la spitalul din Craiova, care a cerut din cadourilor copiilor bolnavi de cancer, si-a dat demisia

Liftiera la Spitalul Clinic Judetean Craiova, acuzata ca a cerut din cadourilor copiilor bolnavi de cancer, si-a dat demisia. Si-a dat demisia. Decizia a luat o dansa. Dansa era in cercetarea disciplinara.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )