Libnet.ro
UNICEF

21:30

Ce spune Marcel Ciolacu despre primarul cu apucaturi naziste din Targu Mures

Adevărul Adevărul,
Ce spune Marcel Ciolacu despre primarul cu apucaturi naziste din Targu Mures

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, l-a criticat pe primarul din Targu Mures, Dorin Florea ALDE), care a cerut un control al natalitatii in mediile sarace. continuă pe Adevărul

Marcel Ciolacu, despre Viorica Dancila: Am incercat sa ii explicam principiile democratiei. Cand pierzi trebuie sa pleci, mai ales cand ai dorit o functie atat de mare

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, duminica, in cadrul Conferintei Organizatiei Judetene PSD Calarasi, referindu-se la Viorica Dancila, ca potrivit principiilor democratiei, atunci .

Marcel Ciolacu: Nu subestimati capacitatea mea si a colegilor din PSD de a forma o noua majoritate

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, a vorbit, in cadrul unei conferinte de presa, despre o motiune de cenzura impotriva Guvernului Orban, dar si despre revenirea partidului sau la guvernare.

Marcel Ciolacu: PSD va obtine peste 25% din voturile romanilor la alegerile locale

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat miercuri ca sunt sanse de 50% sa candideze la sefia partidului la Congresul de luna viitoare, iar in cazul in care va intra in cursa va trece in proiectul sau politic o reuniune si o inchegare a fortelor de stanga. De asemenea, Ciolacu a subliniat ca social-democratii vor obtine peste 25% din voturile romanilor la alegerile locale.

Marcel Ciolacu: Orban nu va mai fi premier vreodata

Marcel Ciolacu, predictie-soc despre viitorul politic al lui Ludovic Orban.

CIOLACU, DESPRE USR: incet-incet, acea flacara de imaculati incepe sa se stinga

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, duminica, referindu-se la USR, ca, incet-incet, acea flacara de imaculati incepe sa se stinga.

MARCEL CIOLACU: Prioritatea PSD este eliminarea pensiilor speciale

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, miercuri, ca prioritatea legislativa a social-democratilor este cea privind eliminarea pensiilor speciale, iar la inceputul sesiunii parlamentare vor promova si un proiect initiat impreuna cu UNICEF, care se refera la copiii nevoiasi si la cei abandonati.

MARCEL CIOLACU: PSD nu trebuie sa faca o propunere de premier

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, miercuri, ca PSD nu va inainta un premier in cazul in care guvernul va cadea, in urma unei motiuni de cenzura.

Marcel Ciolacu vrea sesiune extraordinara a Parlamentului pentru eliminarea pensiilor speciale

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, a anuntat marti convocarea unei sesiuni extraordinare a Parlamentului pentru eliminarea pensiilor speciale. Ciolacu intentioneaza sa propuna ca data pentru reluarea lucrarilor Parlamentului ultima saptamana din luna ianuarie. Propunerea lui Ciolacu a fost validata in Comitetul Executiv al PSD.

MARCEL CIOLACU: Va dau in scris ca domnul Orban nu va mai fi premier niciodata

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, este convins ca in cazul in care actualul Guvern al tarii noastre isi va da demisia si va trece si motiunea de cenzura a PSD, Ludovic Orban nu va mai fi premier niciodata, mai ales ca toata lumea incearca sa scape de el.

Marcel Ciolacu explica de ce nu il poate vizita pe Liviu Dragnea la penitenciar

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat miercuri ca, atat timp cat este presedintele Ca.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,233 seconds )