Libnet.ro
UNICEF

14:00

Statul Islamic ar putea folosi Ebola ca arma biologica, avertizeaza un expert american

Adevărul Adevărul,
Statul Islamic ar putea folosi Ebola ca arma biologica, avertizeaza un expert american

Gruparea terorista Statul Islamic ar putea folosi Ebola ca arma biologica ieftina, raspandind virusul prin intermediul oamenilor infectati deja, care sa calatoreasca in avioane comerciale internationale, explica un expert in securitate nationala din SUA. continuă pe Adevărul

Gruparea Stat Islamic ar putea folosi Ebola ca arma biologica, avertizeaza un expert american

Gruparea Stat Islamic sau alte organizatii teroriste ar putea folosi Ebola ca arma biologica, folosind oameni infectati care sa disemineze virusul prin intermediul sistemului international de transport aerian, a afirmat un expert american pe probleme de securitate nationala, citat de Forbes.

Expert american: Gruparea jihadista Stat Islamic ar putea folosi Ebola ca arma biologica

Gruparea Stat Islamic sau alte organizatii teroriste ar putea folosi Ebola ca arma biologica, folosind oameni infectati care sa disemineze virusul prin intermediul sistemului international de transport aerian, a.

Statele Unite: Gruparea Stat Islamic se poate folosi de Ebola ca arma biologica

Gruparea Stat Islamic sau alte organizatii teroriste ar putea folosi Ebola ca arma biologica, folosind oameni infectati care sa disemineze virusul prin intermediul sistemului international de transport aerian, a af.

Ebola, folosita ca arma biologica de Gruparea Stat Islamic

Gruparea Stat Islamic sau alte organizatii teroriste ar putea folosi Ebola ca arma biologica, folosind oameni infectati care sa disemineze virusul prin intermediul sistemului international de transport aerian, a afirmat un expert american pe probleme.

David Cameron: Vom utiliza toate mijloacele pentru a infrange organizatia Statul Islamic

Marea Britanie va folosi toate mijloacele aflate la dispozitie pentru a incerca sa afle unde se afla ostaticii detinuti de gruparea Statul Islamic SI) si a infrange miscarea jihadista, a declarat sambata premierul britanic David Cameron, transmit Reuters si AFP.

David Cameron: Marea Britanie va utiliza toate mijloacele pentru a infrange Statul Islamic

Marea Britanie va folosi toate mijloacele aflate la dispozitie pentru a incerca sa afle unde se afla ostaticii detinuti de gruparea Statul Islamic SI) si a infrange miscarea jihadista, a declarat.

VIDEO Statul Islamic declara ca l-a decapitat pe ostaticul britanic Alan Henning / Premierul britanic catalogheaza gestul ca fiind unul barbar / Obama si Hollande au declarat ca represaliile impotriva SI vor continua

Statul Islamic afirma ca l-a decapitat pe lucratorului umanitar Alan Henning, ca represalii pentru atacurile aeriene britanice impotriva ISIS din Irak. Informatia a fost lansata de centrul american de monitorizare a site-urilor islamiste SITE), relateaza AFP. Primul-ministru canadian, Stephen Harper, a declarat ca daca motiunea sa va fi votata, Canada va trimite sase avioane de lupta F-18, un avion de alimentare, doua aeronave de supraveghere si un aparat de transport personal in Irak pentru a participa la luptele impotriva Statului Islamic. Aceasta desfasurare va implica 600 de militari canadieni.

Melescanu, fostul sef al SIE, spune ca este posibil ca un roman sa se fi alaturat gruparii teroriste Statul Islamic

Prezidentiabilul Teodor Melescanu, fostul sef al SIE pana saptaman atrecuta, a vorbit, joi seara, la Digi 24, despre posibilitatea ca un roman sa se fi alaturat gruparii teroriste Statul Islamic. Teodor Melescanu nu stie insa daca romanul a ajuns sa se alature jihadistilor sau s-a ratacit in drum spre comandamentul gruparii teroriste.

Raport ONU: Statul Islamic comite crime de razboi si crime impotriva umanitatii in Irak

Un raport ONU publicat joi dezvaluie faptul ca Statul islamic comite crime de razboi si crime impotriva umanitatii in Irak, relateaza AFP. in raport, care are la baza aproape 500 de interviuri, se mentioneaza.

Gruparea jihadista Statul Islamic l-a decapitat pe ostaticul britanic Alan Henning

Gruparea Statul Islamic SI) a revendicat executarea prin decapitare a ostaticului britanic Alan Henning, drept consecinta a atacurilor aeriene britanice contra SI in Irak, a anuntat vineri centrul american pentru supravegherea site-urilor islamiste SITE, citat de AFP.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2307 seconds )