Libnet.ro
UNICEF

22:15

Steaua a devenit pentru a 25-a oara campioana Romaniei

Antena3 Antena3,
Steaua a devenit pentru a 25-a oara campioana Romaniei

Steaua a devenit pentru al doilea an consecutiv si pentru a 25-a oara in istorie campioana Romaniei. Joi seara, ros-albastrii au castigat cu 1-0 meciul disputat in deplasare impotriva Universitatii Cluj si. continuă pe Antena3

VIDEO Liga 1 Steaua este campioanacu 3 etape inainte de final

Steaua Bucuresti a castigat cu 1-0 in deplasarea cu U Cluj si a devenit pentru a doua oara consecutiv campioana Ligii I, sezonul 2013/2014. Steaua are in acest moment 74 de puncte, cu 10 puncte mai mult decat Petrolul Ploiesti, in situatia in care au mai ramas 3 etape de jucat. Laurentiu Reghecampf, la Digi Sport: E un sentiment incredibil. Am castigat in stil de mare campioanaSanmartean: Le multumesc celor care m-au adus aici. Este un moment unic pentru mine, pentru ca vine acum la final.

Steaua castiga la Cluj si devine campioana

Steaua s-a impus in deplasarea de la U Cluj, invingand la limita, scor 1-0, prin golul inscris de Andrei Prepelita in ultimul minut al primei reprize. Astfel, Steaua devine campioana pentru a doua oara consecutiv, cu trei etape inainte de finalul sezonului, unul controlat cap-coada de ros-albastri.

Bruce Willis a devenit tata pentru a cincea oara: Actorul are numai fete

Actorul american Bruce Willis a devenit tata pentru a cincea oara, dupa ce sotia lui, actrita Emma Heming, a nascut, luni, o fetita care a primit numele de Evelyn Penn, informeaza dailymail. co. uk. Bruce Willis.

Blestemul fetelor! Bruce Willis, tata pentru a cincea oara

A devenit din nou tata, pentru a cincea oara, si tot de fata. Luni, 5 mai, sotia lui Bruce Willis, Emma Heming, a adus pe lume pe Evelyn Penn, cea de-a doua fetita a cuplului.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2221 seconds )