Libnet.ro
UNICEF

05:30

Strada din Bucuresti care ar putea sa poarte numele lui Corneliu Vadim Tudor

Antena3 Antena3,
Strada din Bucuresti care ar putea sa poarte numele lui Corneliu Vadim Tudor

La aproape un an de la moartea sa, Corneliu Vadim Tudor este pomenit sambata de familie si apropiati. Regretatul politician va fi omagiat si de sustinatori din toata tara pentru ca fiicele sale au. continuă pe Antena3

Sala Omnia va trece in administrarea Centrului National al Dansului din Bucuresti

Sala Omnia trece din administrarea Operei Nationale din Bucuresti in administrarea Centrului National al Dansului Bucuresti CNDB), potrivit unei hotarari de Guvern aprobata in sedinta de astazi.

MFE: 30 milioane euro pentru romanii din diaspora care vor sa deschida o afacere in tara

Ministerul Fondurilor Europene MFE), impreuna cu Ministerul Afacerilor Externe MAE) lanseaza spre consultare publica Ghidul Programului Diaspora Start-Up, care ofera finantare de 30 milioane euro pentru romanii din diaspora care vor sa deschida o afacere in tara, informeaza institutia prin intermediul unui comunicat de presa.

ANSVSA retrage de pe piata 29 de tone de rodii importate din Turcia, care contin pesticide peste limita admisa

Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor retrage de pe piata 29 de tone de rodii importate din Turcia, care contin reziduuri de pesticide peste limita admisa. Mai mult,.

ANSVSA retrage de pe piata 29 de tone de rodii importate din Turcia, care contin pesticide peste limita admisa

Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor ANSVSA) retrage de pe piata 29 de tone de rodii importate din Turcia, care contin reziduuri de pesticide peste limita admisa, in depozit fiind gasita si confiscata doar o.

Mai mult de jumatate din cladirile in care functioneaza unitatile de invatamant din Bucuresti nu sunt autorizate de ISU

Doar 37 de cladiri in care functioneaza unitati de invatamant de stat au autorizatie de securitate la incendiu, 338 nu necesita o astfel de autorizatie, iar 544 nu sunt autorizate, a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului Scolar al.

Visul oricarui pedofil va fi indeplinit pe 10 septembrie la Palatul National al Copiilor din Bucuresti. O bloggerita dezbate unul dintre cele mai controversate subiecte dansul la bara practicat de copii (VIDEO)

In ultimul timp dansul la bara a devenit din ce in ce mai apreciat. Efortul pe care dansatorii il depun este unul considerabil, iar cei care ii admira apreaciaza acest.

544 de scoli de stat din Bucuresti NU au autorizatie de securitate la incendiu

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti ISMB), Marian Banu, a declarat miercuri ca 544 de cladiri din Capitala, folosite de invatamantul de stat, nu sunt autorizate pentru securitate la incendiu.

Primarul General, Gabriela Firea, intalnire cu directorii de teatre din Bucuresti

Primarul General, Gabriela Firea a avut o intalnire de lucru cu managerii celor 15 institutii de spectacole aflate in subordinea Municipalitatii pentru a analiza problemele cu care se confrunta acestea si pentru a .

ANAF a identificat 24 de angajati fara forme de munca in doua cluburi din Bucuresti

Un numar de 24 de angajati care care nu erau incadrati cu forme legale de munca au fost identificati in doua cluburi de noapte din Capitala, in cadrul operatiunii Cronos efectuata pe 3 si 4 septembrie de inspectorii antifrauda, societatea neinregistrand in evidenta financiar-contabila salariile achitate si obligatiile fiscale aferente, se arata intr-un comunicat al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF).

(P) Cele mai bune servicii de estetica dentara din Bucuresti

Zambetul este cartea de vizita a fiecaruia, de aceea este extrem de important ca danturii sa i se acorde toata atentia cuvenita. Persoanele care au dintii sanatosi vor avea si un zambet deosebit de frumos, iar acest lucru se va reflecta in viata.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )