Libnet.ro
UNICEF

17:00

Surpriza uriasa la EURO 2016. Viitoarea adversara a Romaniei trece in sferturi

Antena3 Antena3,
Surpriza uriasa la EURO 2016. Viitoarea adversara a Romaniei trece in sferturi

Polonia este prima tara care se califica in sferturile EURO 2016, dupa ce a trecut la penalty-uri de Elvetia. Nationalele de fotbal ale Poloniei si Elvetiei erau la egalitate, 1-1 1-0), dupa 120 de. continuă pe Antena3

Sansa mare pentru o finalista surpriza la Euro 2016. Toate marile favorite sunt de aceeasi parte a tabloului

Actuala editie a Campionatului European are sanse mari de a oferi o finalista surpriza, din cauza rezultatelor din grupe.

EURO 2016: Ce au cautat romanii pe Internet inainte si dupa eliminarea Romaniei de la Cupa Mondiala

Agentia de marketing online Todays a analizat EURO 2016, cel mai important eveniment sportiv de pe continentul european in aceasta perioada, pentru a vedea cat de mare a fost interesul pe Internet. Romania a fost eliminatade la EURO 2016 incadin faza grupelor, dupatrei meciuri disputate cu Franta, Elvetiasi Albania, dar competitia continua. Panaacum, la nivel [].

Gigi Becali, anunt dureros dupa eliminarea Romaniei de la EURO 2016

Patronul Stelei s-a declarat dezamagit de prestatia jucatorilor sai la Euro 2016. La cum au jucat. praf au fost. Nu iau niciun ban in plus pe ei. Prestatia de la EURO nu le-a crescut cota. Eu stiu .

Presa britanica. Romania la EURO 2016, un esec drastic

Campania nationalei de fotbal a Romaniei la EURO 2016 a fost un esec drastic, estimeaza joi cotidianul britanic The Guardian, ce analizeaza evolutiile tuturor celor 24 de participante, la o zi dupa incheierea fazei grupelor.

Atentat terorist la Euro 2016. Cum au evitat politistii acest pericol

O noua operatiune antiterorista a avut loc sambata dimineata in Belgia si s-a soldat cu arestarea a doi barbati, dintre care unul intentiona, se pare, sa comita un atentat, in.

EURO 2016, cote imbunatatite pentru meciurile de astazi. Croatia, favorita cu Portugalia!

Iti semnalam niste cote imbunatatite la pariurile sportive pentru meciurile de astazi din optimile EURO 2016.

EURO 2016: Sambata se joaca primele trei meciuri din optimile de finala

Euro 2016 incepe abia acum,odata cu faza optimilor de finala, sunt de parere multi specialisti. incepand de sambata, se joaca a doua etapa a competitiei, pe trei stadioane.

Euro 2016, in cifre dupa faza grupelor - Tatarusanu, al patrulea pasator din echipa tricolorilor

Faza grupelor de la Euro 2016 s-a incheiat, tintarul optimilor fiind deja completat. Conform Uefa, am avut pana acum o medie 1. 92 goluri pe meci, inscriindu-se la fiecare 47 de minute. Intorsi deja din Franta, tricolorii nu au reusit sa inscrie din actiune, iar Ciprian Tatarusanu a fost al patrulea pasator din echipa pregatita de Anghel Iordanescu. Intra in material pentru a vedea cifrele de la Euro 2016 dupa faza grupelor.

Euro 2016, programul complet al optimilor: Spania vs Italia, cap de afis

Euro 2016 a ajuns in optimi, faza a competitiei unde duelul dintre Spania si Italia reeditarea finalei Euro 2012) este de departe cap de afis. Franta tara gazda) se va duela cu Irlanda, Germania campioana mondiala en-titre) va intalni Slovacia, iar Ungaria una din marile surprize de pana acum) va da peste Belgia. Intra in material pentru a vedea programul complet al optimilor.

Croatia se vede favorita la Euro 2016

Nikola Kalinic, atacantul nationalei de fotbal a Croatiei, crede ca echipa lui a devenit una din favoritele EURO 2016 dupa victoria de marti impotriva Spaniei, ce a asigurat castigarea Grupei D.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2449 seconds )