Libnet.ro
UNICEF

23:00

Teatrul Coquette: program spectacole 8 - 13 martie 2016

Ceaşca de Cultură Ceaşca de Cultură,
Teatrul Coquette: program spectacole 8 - 13 martie 2016

Marti 8 martie 2016 la ora 20. O comedie despre insomnie Spectacolul este o comedie savuroasa despre insomnia unui barbat care nu se ridica la noile standarde ale sotiei sale, proaspat culturalizata. Erasm si Rodica Vasiliu intampina prima lor problema conjugala, pe care incearca sa o rezolve cum pot si . continuă pe Ceaşca de Cultură

Horoscopul amoros al saptamanii 7-13 martie

Iata ce va rezerva astrele din punct de vedere amoros in saptamana 7-13 martie 2016. Berbec Te simti cel mai bine cand cineva are nevoie de tine. Traversezi o perioada armonioasa in cuplu, in care.

Horoscopul Astrocafe.ro pentru saptamana 7-13 martie

Iata ce va rezerva astrele in saptamana 7-13 martie, potrivit Astrocafe. ro. Berbec Se pare ca nu vrei sa lasi nicio piatra neintoarsa, niciun element neanalizat, cel putin nu in prima zi.

HOROSCOP 4 martie 2016. Gemenii vor fi foarte dezamagiti astazi

HOROSCOPzilnic, 4 martie 2016. Concentreaza-te pe ceea ce ai nevoie ca resurse in acest moment si mobilizeaza-leHOROSCOP 4 martie BERBECDaca ai tot amanat sa iei taurul de coarne in ce priveste unele masuri.

Horoscop zilnic, 8 martie 2016. Taurii obtin rezultate financiare bune

Horoscop zilnic, 8 martie 2016. Pestii viseaza sa-si renoveze casa pana la venirea verii, iar nativii din Taur reusesc sa obtina rezultate financiare foarte bune exploatand oportunitatile care apar.

Horoscop zilnic, 5 martie 2016: Sagetatorii au colici abdominale

Horoscop zilnic, 5 martie 2016. Nativii din Berbec vor sa se separe de partenerii lor de viata, iar cei celibatari isi barfesc pretendentii. Leii isi mentin starea de sanatate buna. Sagetatorii au colici abdominale.

HOROSCOP MARTIE 2016. Toate zodiile vor inregistra progrese in cariera sau in viata de familie

Trei zile vor fi foarte importante in martie 8, 16 si 23. Acestea sunt momente de varf cu efecte puternice, dar diferite in fiecare zodie.

Horoscop VARSATOR martie 2016: cariera si prieteniile sunt preocuparile tale principale in aceasta luna

Noteaza cu o stea aurie data de 16 martie. Esti pe cale sa primesti vesti extraordinare despre veniturile tale, pentru ca Jupiter, planeta norocului, va ajunge la puternicului Pluto. Acesta este un aspect excelent, foarte rar, asa ca ia in serios orice oferta pe care o primesti in jurul acestei date. Programeaza intalniri si semneaza documente in aceasta zi magica.

Horoscop PESTI martie 2016: vei avansa in cariera si vei castiga tot mai multi bani

Pe 16 martie, fii atent la oportunitatile de avansare, care-ti vor fi probabil prezentate de un prieten. Proiectul respectiv se va dovedi extrem de profitabil in saptamanile care urmeaza. Rolul tau va fi mult mai important decat realizezi la inceput.

Horoscop CAPRICORN martie 2016: ai multa inspiratie si primesti laude pentru munca si ideile tale

23 martie va fi punctul culminant in tot ce faci, asa ca ti-ai putea termina teza de doctorat, manuscrisul sau scenariul si ai putea primi laude pentru munca grea pe care-ai depus-o.

MACRO NEWSLETTER 7 martie 2016

Numarul locurilor de munca din Statele Unite a crescut peste asteptari in februarie 2016, cu 242 de mii, dupa o crestere cu 172 de mii in luna precedenta, conform sondajului realizat la nivelul companiilor.

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )