Libnet.ro
UNICEF

05:15

The Economist: Bugetul pentru Aparare al lui Donald Trump este mai putin impresionant decat pretinde

Adevărul Adevărul,
The Economist: Bugetul pentru Aparare al lui Donald Trump este mai putin impresionant decat pretinde

Propunerea de buget pe care presedintele american Donald Trump o va inainta Congresului, care include majorarea cheltuielilor Pentagonului cu 54 de miliarde de dolari anul viitor, este mai putin impresionanta decat pare sa creada presedintele, comenteaza The Economist. continuă pe Adevărul

The Economist: Bugetul pentru Aparare al Administratiei Trump este mai putin impresionant decat pretinde ca ar fi. Presedintele american vrea anularea unui tratat nuclear cu Rusia, care ar pune SUA in dejavantaj strategic, in fata adversarei sale

Propunerea presedintelui american Donald Trump care prevede cresterea cheltuielilor Pentagonului cu 45 de miliarde de dolari anul viitor si pe care o va trimite Congresului, este mai putin impresionanta decat pare sa creada seful Statelor Unite.

The Economist: Bugetul pentru Aparare al Administratiei Trump este mai putin impresionant decat pretinde ca ar fi. Presedintele american vrea anularea unui tratat nuclear cu Rusia, care ar pune SUA in dezavantaj strategic, in fata adversarei sale

Propunerea presedintelui american Donald Trump care prevede cresterea cheltuielilor Pentagonului cu 45 de miliarde de dolari anul viitor si pe care o va trimite Congresului, este mai putin impresionanta decat pare sa creada seful Statelor Unite.

Donald Trump vrea sa suplimenteze bugetul apararii cu 54 de miliarde de dolari

Presedintele Donald Trump vrea sa suplimenteze cu pana la 54 de miliarde de dolari cheltuielile pentru aparare in bugetul din 2018, ceea ce reprezinta o crestere masiva de 9% fata de actualul buget al apararii. in schimb, liderul american propune taieri masive pentru programele de asistenta internationala si pentru fondurile destinate protectiei mediului, relateaza BBC.

SUA: Donald Trump promite o crestere istorica a bugetului pentru Aparare / Cheltuielile militare vor fi majorate cu 54 de miliarde de dolari si va fi diminuat ajutorul international

Presedintele american Donald Trump a promis luni o crestere istorica a anvelopei destinate Apararii in viitorul buget federal, ale carui principale prioritati ar urma sa fie anuntate in cursul zilei, scrie AFP. UPDATE: Administratia Trump vrea sa majoreze cheltuielile militare cu 54 de miliarde de dolari, adica cu aproximativ 9%, si sa diminueze ajutorul strain, in proiectul sau de buget pentru 2018, a informat luni un oficial de la Casa Alba.

Mai multi militari americani de rang inalt in retragere ii cer presedintelui Trump sa nu reduca bugetul pentru diplomatie si ajutorul international

Militarii americani de ranng inalt in retragere i-au cerut presedintelui Donald Trump sa nu reduca bugetul pentru diplomatie si ajutorul pentru dezvoltare.

VIDEO. Presedintele SUA, Donald Trump, a fost ironizat la gala premiilor Oscar 2017: Hey, Donald Trump, esti treaz?

Realizatorul de talk-show-uri si actorul Jimmy Kimmel a prezentat cea de-a 89-a gala a premiilor Oscar, profitand de aceasta pozitie pentru a-l ironiza, in repetate randuri, pe presedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump.

Treaba mea nu este sa reprezint lumea. Treaba mea este sa reprezint Statele Unite ale Americii: Primul discurs al lui Donald Trump in Congresul american (VIDEO)

Donald Trump s-a adresat pentru prima data Congresului american. in discursul sau, liderul de la Casa Alba, a subliniat inca o data ca va pune interesele Statelor Unite pe primul loc si a prezentat.

Donald Trump elimina Irakul de pe lista tarilor cu restrictie de intrare in Statele Unite

Dupa ce Donald Trump a anuntat in urma cu cateva saptamani ca Statele Unite vor avea ordin de restrictie pentru imigrantii din anumite tari, presedintele american a decis sa elimine Irakul.

Presedintele Donald Trump saluta aparitia unei noi mandrii nationale in prima adresare din Congres

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a salutat aparitia unei noi mandrii nationale in prima sa adresare din fata congresmenilor, sustinand ca aplicarea dura a legislatiei imigratiei reprezinta cheia pentru a crea locuri de munca pentru cetatenii americani. De asemenea, miliardarul republican le-a cerut congresmenilor sa-i sustina politicile fiscale si de reglementare a industriei, care vor readuce maretia Americii, transmite France Presse.

Donald Trump da vina pe Obama pentru protestele fata de noua administratie de la Washington si pentru scurgerile de informatii

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, l-a acuzat marti, intr-un interviu acordat Fox News, pe predecesorul sau, Barack Obama, ca se afla in spatele protestelor fata de noua administratie de la Washington, dar si in spatele scurgerilor de informatii prin care s-ar urmari compromiterea noii echipe de la Casa Alba, relateaza CNBC.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2491 seconds )