Libnet.ro
UNICEF

01:05

Toate parcurile si locurile de joaca din Sectorul 4 al Capitalei, inchise pe perioada starii de urgenta (VIDEO)

B1 B1,
Toate parcurile si locurile de joaca din Sectorul 4 al Capitalei, inchise pe perioada starii de urgenta (VIDEO)

Parcurile si locurile de joaca din Sectorul 4 al Capitalei sunt inchise pe perioada starii de urgenta, incepand de duminica. Primaria Sectorului 4 a luat aceasta decizie atat pentru implementarea exigente. continuă pe B1

Coronavirus. Toate parcurile si locurile de joaca din sectorul 4, inchise in perioada starii de urgenta

Toate parcurile si spatiile publice din sectorul 4 au fost inchise de duminica, in contextul pandemiei de coronavirus, dupa ce vremea calda de zilele trecute a strans multi oameni in aceste spatii.

Toate parcurile din Sectorul 4 al Capitalei au fost inchise in contextul crizei de coronavirus

Parcurile si locurile de joaca din Sectorul 4 au fost inchise in perioada starii de urgenta.

Acces interzis in toate parcurile si locurile de promenada din Galati. Magazinele, inchise intre 22,00-6,00

Masurile au fost dispuse luni, 23 martie 2020, in cadrul Comitetului Local pentru Situatii de Urgenta. intre 22,00 si 6,00 dimineata pot fi deschise doarfarmaciile cu program permanent, statiile de carburant, serviciile medicale si serviciile de transport persoane in regim de taxi.

DEZBATERE PUBLICA Cum se poate rezolva criza parcarilor de resedinta? Spatii verzi versus masini - studiu de caz din Sectorul 3

Primaria Sectorului 3 a taiat in ultimii ani fasii din gradinile blocurilor pentru a face parcari de resedinta. Un inventar facut de USR Sector 3 arata ca in ultimii ani s-au taiat din gradinile blocurilor pe 70 de strazi, suprafata de spatiu verde pierduta fiind de circa 10 hectare. O parte dintre cetateni contesta solutia primariei si cer primarului Robert Negoita sa nu mai betoneze spatiile verzi si sa faca parcari etajate, chiar daca sunt mai scumpe. Primarul Robert Negoita spune ca s-au facut astfel de lucrari pe aproape 100 de strazi, iar circa 90% dintre cetateni sunt multumiti. Anul trecut edilul spune ca a cheltuit cu acest proiect circa 4 milioane de euro.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )