Libnet.ro
UNICEF

01:05

Top 10 alimente care iti cresc coeficientul de inteligenta

Antena3 Antena3,
Top 10 alimente care iti cresc coeficientul de inteligenta

Cine nu-si doreste sa aiba uncoeficient de inteligentamai ridicat azi decat l-a avut ieri? Pana la urma este in legea firii ca oamenii sa-si doreasca sa evolueze, iar dorinta de a avea uncoeficient. continuă pe Antena3

Utile:De ce scrasnim din dinti noaptea?; 7 produse care iti apara pielea in zilele caniculare; Alimente care iti intaresc vederea; Tine la distanta tulburarile digestive!

Cinci boli care le afecteaza mai des pe femei. Majoritatea bolilor afecteaza atat femeile cat si barbatii in aceeasi masura, insa unele afectiuni apar mai des. Top sapte solutii naturale si eficiente pentru diminuarea cearcanelor. Desi niciun tratament crema, gel sau retete naturiste) nu va reusi sa va scape definitiv.

Utile: Cum sa-ti gasesti job in toiul verii; Top 10 alimente rosii care previn cancerul; Remedii naturale contra suferintelor din dragoste

Metode simple pentru cresterea energiei. Oboseala cronica stimuleaza dorinta de a nu face nimic. De aceea, persoanele afectate de aceasta maladie a secolului isi indreapta atentia spre stimulente care creeaza senzatia de falsa energie. Nu dormi suficient? Iata ce poti sa patesti. Lipsa somnului poate provoca schimbari in activitatea creierului, determinand unele persoane sa manance mai mult.

VIDEO Top 10 actori care au aparut postum in filme

Industria de film de la Hollywood a pierdut anul acesta doi dintre cei mai indragiti actori, James Gandolfini si Cory Monteith. Chiar daca cei doi sunt mult mai cunoscuti pentru rolurile lor din seriale de televiziune, Gandolfini in rolul lui Tony Soprano din serialul Clanul Soprano si Monteith in rolul lui Finn Hudson din serialul Glee, fiecare va aparea in filme ce vor fi lansate pe piata abia anul viitor.

Top 10 arme ciudate din istoria omenirii

Razboiul a facut si va face mereu parte din indeletnicirile de baza ale omului, care si-a folosit inventivitatea si in domeniul armelor. Folosindu-se de toate resursele de care dispuneau, oamenii au creat unelte care sa zdrobeasca, loveasca, nimiceasca.

Top 10 lucruri pe care sa NU le uiti cand pleci in concediu

Sezonulconcediilore in toi,ceea ceinseamnaca.

Faze Tari:Printul William, Kate si bebelusul regal au ajuns topping de pizza; Cazurile care iti fac pielea de gaina! Copiii acestia nu imbatranesc niciodata; Artista agresata sexual pe scena, in timpul spectacolului! Publicul a crezut ca totul face parte

Televiziunea chineza a lansat un site care transmite non-stop imagini cu ursi panda. Iubitorii ursilor panda din intreaga lume pot acum sa urmareasca simpaticele animale la orice ora. Animale pe care oamenii le mananca si la care nu te-ai fi gandit. Fiecare popor are bizareriile lui, mai ales cand este vorba despre bucataria sa.

Top zece alimente rosii care previn cancerul.

Fructele si legumele rosii sunt bogate in antioxidanti, precum licopen si antocianina, care protejeaza organismul contra cancerului, diabetului zaharat, artritei si disfunctiei erectile. Alimentele rosii contin vitamine si minerale, care ajuta la transformarea carbohidratilor, grasimilor si proteinelor in energie utilizabila pentru organism. Pe langa acestea, fructele si legumele rosii au antioxidanti, care lupta impotriva bolilor prin combaterea efectelor radicalilor .

FOTO Top 10 cele mai frumoase parcuri urbane din lume.

Parcurile urbane sunt locuri de relaxare si distractie atat pentru rezidentii oraselor, cat si pentru turistii veniti in vacante. De altfel, multe din ele s-au transformat de-a lungul timpului in obiective turistice importante. Editia online a prestigioasei publicatii germane Focus a intocmit un top al celor mai frumoase zece parcuri din orasele lumii. Pe primul loc in top se afla Central Park din New York, urmat de Gradina Englezeasca din Munchen, Hyde Park din Londra, Parcul .

Top 10 melodii potrivite pentru exercitii fizice

Vara este anotimpul in care timpul dedicat exercitiilor fizice este mai mare fata de alte perioade ale anului, mai ales ca perioada vacantelor nu presupune doar calatorii, ci si miscare fizica.

Google a publicat TOP 10 cele mai proaste idei pentru PAROLE

Cel mai bun prieten al omului face o treaba perfecta cand vine vorba de protectia casei. Dar se pare ca tot cel mai bun prieten al omului este si cea mai proasta alegere cand vine vorba de protectie datelor din .

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2727 seconds )