Libnet.ro
UNICEF

21:30

Top 20 licee din tara cu cele mai mari medii de admitere: noua sunt din Bucuresti, iar Constanta si Cluj-Napoca au cate trei in clasament

Hotnews Hotnews,
 Top 20 licee din tara cu cele mai mari medii de admitere: noua sunt din Bucuresti, iar Constanta si Cluj-Napoca au cate trei in clasament

Lista liceelor cu cele mai mari medii de admitere este deschisa de Colegiul National de Informatica Tudor Vianu Bucuresti, unde ultima medie de admitere a fost de 9. 59, iar prima medie a fost 10. Top 20 licee din tara ordonate dupa ultima medie de admitere arata ca aproape jumatate sunt din Bucuresti. Liceele cu cele mai multe medii de 10 la admitere. in top 3, un singur colegiu din Bucuresti. continuă pe Hotnews

REPARTIZARE ADMITERE LICEU 2019. Vezi aici TOP 10 LICEE din tara

Vineri, pe 12 iulie, au fost afisate listele cu repartizarea elevilor absolventi de clasa a VIII-a, liceele din Romania. in functie de media generala de la Evaluarea Nationala si media generala a claselor V.

Taylor Swift, vedeta cu cele mai mari venituri din lume realizate in decurs de un an

Cantareata pop Taylor Swift este vedeta cu cele mai mari venituri din lume realizate in decurs de un.

EUROSTAT: Cele mai mari porturi europene de marfuri - Rotterdam, Anvers si Hamburg

Rotterdam, Anvers si Hamburg, situate pe coasta Marii Nordului, si-au mentinut, in 2017, pozitiile de cele mai mari porturi din Uniunea Europeana UE), atat in ceea ce priveste greutatea bruta a marfurilor cat si volumul containerelor tranzitate, arata datele publicate, ieri, de Oficiul European de Statistica Eurostat).

Forbes: topul vedetelor cu cele mai mari venituri din lume realizate intr-un an

Cantareata pop Taylor Swift este vedeta cu cele mai mari venituri din lume realizate in decurs de un an, potrivit celei mai recente liste intocmite de revista Forbes.

Una dintre cele mai mari anchete din istoria politiei britanice, rezolvata in 2 minute.Cum l-au convins politistii romani pe suspect sa marturiseasca

Politistii clujeni care au descins la locuinta din Dej in care traia Cristian Sabou 27 de ani) au rezolvat in 2 minute cazul la care autoritatile britanice lucreaza din 2013, fiind vorba despre una dintre cele mai mari anchete in care s-au folosit probele ADN din istoria politiei din Regat. Tanarul acuzat ca a ucis in urma cu 6 ani o artista de 55 de ani in localitatea Bosham le-a marturisit politistilor ce s-a intamplat. Totul a fost filmat.

Admiterea la liceu 2019 Calarasi. La Colegiul National Barbu Stirbei au fost admisi elevii cu cele mai mari medii

In urma primei etape a repartizarii computerizate in invatamantul liceal de stat a absolventilor de clasa a VIII-a. Astfel, dintre cele 1. 484 locuri disponibile in liceele din judetul Calarasi, au fost ocupate 1. 219 de locuri au ramas libere, deoarece elevii nu au completat suficiente optiuni care sa le permita incadrarea intr-o unitate de invatamant liceal.

De ce apa imbuteliata este una dintre cele mai mari farse din istoria moderna. E valabil si pentru Romania

Apa imbuteliata a devenit una dintre cele mai profitabile afaceri. Doar in Statele Unite se cheltuiesc in jur de 100 de miliarde de dolari pe an. Companii mari precum Nestle, Pepsi sau Coca-Cola au inceput sa.

Viorica Dancila: Am oferit una dintre cele mai apreciate presedintii la nivel european

Premierul Viorica Dancila a declarat, vineri, in discursul tinut cu ocazia incheierii presedintiei rotative a Consiliului Uniunii Europene, ca Romania a oferit una dintre cele mai apreciate presedintii la.

Repartizare computerizata pe Edu.ro. Locuri ramase libere la licee din Bucuresti si din tara. Care au fost ultimele medii de admitere

Proaspetii absolventi ai claselor a VIII-a se pot linisti de acum incolo. Acestia nu mai au de ce sa aiba emotii, pentru ca trecut si ultima etapa mult asteptata, repartizarea pe licee. Ce locuri au mai ramas si in ce institutii? Admitere liceu 2019: Locuri libere in liceele, dupa repartizarea computerizata Ministerul Educatiei Nationale a .

Top 5 cele mai bune frigidere de pe eMAG, raport calitate pret. Cum alegi dintre sute de oferte

Iti prezint un top 5 cele mai bune frigidere de pe eMAG, care ti-ar putea fi de folos daca te gandesti sa-ti schimbi cel mai important aparat electrocasnic din orice bucatarie. E important.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2106 seconds )