Libnet.ro
UNICEF

01:05

Topul celor mai bune companii aeriene din lume. Pe ce loc se situeaza TAROM

Antena3 Antena3,
 Topul celor mai bune companii aeriene din lume. Pe ce loc se situeaza TAROM

Topul celor mai bune companii aeriene din lume si din Romania realizat de Airhelp, arata ca anul acesta primul loc este ocupat de Quatar Airways, urmat de Lufthansa si Etihad Airways. AirHelp Scor compara. continuă pe Antena3

Topul celor mai frumoase locuri din Grecia. Tu unde iti petreci vacanta?

Cea mai frumoasa plaja din Grecia pentru o vacanta-n doi poarta numele Canal dAmour si se afla in Corfu. Dar nu e singura. Creta are o plaja cu nisip roz, Mykonos are propria Mica Venetie, Zakynthos ascunde un mic.

Lista celor mai aglomerate 20 de aeroporturi din intreaga lume, dupa numarul de pasageri

Airports Council International ACI) a lansat cea mai recenta o lista a celor mai aglomerate 20 de aeroporturi din intreaga lume de anul trecut, din care jumatate se afla in Asia, cinci in Statele Unite si restul de cinci in Europa, ceea ce subliniaza.

O fetita a dezvaluit accidental unul dintre cele mai bine pastrate secrete din lume

Victoria, fetita din filmuletul de mai jos, vorbeste despre sistemul economic din Canada, insa rationamentul si intrebarile pe care Victoria le adreseaza se pare ca rezoneaza cu internautii din lumea.

Cifrele cheie si recomandarile analistilor pentru cele mai mari 10 companii listate din Europa

Doar doua din cele zece cele mai mari companii listate din Europa au o recomandare de cumparare buy) din partea analistilor Erste Group, dupa publicarea rezultatelor financiare din primul trimestru al anului 2018.

WTA Insider: Simona Halep si Monica Niculescu, cele mai bune jucatoare la retur n 2018

WTA Insider a prezentat o statistica, valabila la 11 iunie, in care Simona Halep si Monica Niculescu sunt cele mai bune jucatoare le retur, iar germana Julia Goerges cea mai buna la serviciu.

Parlamentar israelian: Rasa evreiasca este cea mai desteapta din lume

Israelienii n-o sa creada niciodata acuzatiile ce i se aduc premierului Benjamin Netayahu, pentru ca rasa evreiasca e cea mai desteapta din lume si are cel mai inalt capital uman, a sustinut Miki.

Un nou director la Romgaz: Adrian Volintiru, fost sef n mai multe companii private sau de stat

Consiliul de Administratie al Romgaz a decis joi numirea lui Adrian Volintiru in functia de director general interimar al companiei, pe o perioada de 4 luni, in locul lui Corin Cindrea, care, la randul sau, a fost interimar. De circa jumatate de an, Romgaz, la fel ca majoritatea companiilor de stat, este condusa de manageri interimari, in conditiile in care sunt blocate procedurile de selectie in baza OUG 109/2011 privind guvernanta corporativa. Noul director general al Romgaz a detinut functii de conducere la mai multe companii, atat de stat, cat si private.

Parlamentar israelian: Rasa evreiasca este cea mai desteapta din lume

Israelienii nu vor crede niciodata acuzatiile de coruptie impotriva premierului Benjamin Netanyahu deoarece rasa evreiasca este cea mai desteapta din lume si are cel mai inalt capital uman, crede un deputat israelian, citat de newsweek. com.

Reduceri eMAG cuptoare incorporabile. Cele mai bune oferte de astazi

Daca sunteti in cautare de cuptoare incorporabile, trebuie sa studiati oferta celui mai mare magazin online de astazi. Iata cateva dintre cele mai atractive reduceri eMAG cuptoare incorporabile:.

O stewardesa romanca a castigat la cel mai puternic concurs de fitness din lume. Cum arata cand se dezbraca

Targovisteanca Andreea Cazaceanu a castigat Olympia Amateur Spain, cel mai ravnit concurs de fitness din lume care s-a desfasurat recent in Alicante. Titlul castigat la amatori i-a permis sa concureze in aceeasi si la profesionisti.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )