Libnet.ro
UNICEF

01:05

Topul celor mai bune solo-uri de chitara din toate timpurile. Jimmy Page, pe primul loc: Nu cred ca e cel mai bun, am altele pe care le prefer VIDEO

Adevărul Adevărul,
Topul celor mai bune solo-uri de chitara din toate timpurile. Jimmy Page, pe primul loc: Nu cred ca e cel mai bun, am altele pe care le prefer VIDEO

Revista Classic Rock a intocmit topul celor mai bune solo-uri de chitara din toate timpurile, primul loc fiind detinut de Jimmy Page cu debutul piesei Stairway To Heaven. continuă pe Adevărul

Topul celor mai profitabile firme din Galati. 25 dintre ele au scos profituri de peste un milion de euro in 2015

Firma Arcada Company este performera topului, cu un profit de 14,2 milioane de euro. Este urmata de retailerul Arabesque, cu un profit de 13,1 milioane de euro si de firma de reciclare Phoenix Slag Services, cu 7,1 milioane de euro. in top se regasesc si numeroase firme ale caror performante sunt controversate, dat fiind ca au monopol in relatia cu clientii sau sunt abonate la banii publici.

Bill Gates, primul si anul acesta in topul Forbes al celor mai bogati americani

Topul celor mai bogati oameni din SUA este dominat, si anul acesta, de co-fondatorul Microsoft, Bill Gates, a carui avere a crescut, potrivit Forbes, de la 76 pana la 81 miliarde de dolari. in schimb, pentru prima data in ultimii 16 ani investitorul Warren Buffett nu mai ocupa pozitia locul doi. in locul lui Buffett se afla fondatorul site-ului de vanzari online Amazon, Jeff Bezos, a carui avere este estimata la 67 miliarde de dolari.

Obiceiuri care pot scurta o relatie: lista celor mai respingatoare gesturi ale partenerilor

Doi psihoterapeuti au realizat topul celor mai neatractive obiceiuri care pot scurta durata unei relatii. E usor sa ne dam seama ce atrage persoana de langa noi, dar trebuie sa fim constienti ca exista gesture care ne pot face respingatori.

Top 10 cele mai bune bancuri cu evrei. De ce-i taie Securitatea lemnele lui Strul dupa un telefon anonim dat de Itic

Zeci de bancuri cu evrei circula pe site-urile de umor de pe Internet. Va prezentam o selectie cu 10 dintre cele mai bune glume.

Cele mai bune briose cu magiun de prune si nuci

Desertul pe care ti-l propunem este usor de preparat, iar rezultatul este delicios. incearca cele mai bune briose cu magiun de prune si nuci si cu siguranta nu vei regreta.

Cele mai bune deserturi din lume: ce trebuie neaparat sa gustati daca ajungeti prin aceste 22 de tari FOTO

Se spune ca o masa nu este completa fara desert. Chiar daca aceasta regula se poate aplica in toata lumea, deserturile difera de la o tara la alta. Prin urmare, v-am pregatit o lista cu cele mai bune prajituri pe care trebuie neaparat sa le incercati daca pasii va poarta in aceste zone.

Sprijin pentru antreprenori. Cele mai bune idei de afaceri, finantate cu 40.000 de euro de Camera de Comert

Cele mai bune idei de afaceri vor fi recompensate cu bani frumosi. Camera de Comet si Industrie Calarasi pregateste depunerea unui proiect de stimulare a antreprenoriatului, care va permite finantarea a 60 de idei de afaceri.

El este primul marcator roman la Cupa Mondiala si are un gol in Top 10 al celor mai rapide goluri din istorie

Romania a participat la Cupa Mondiala 1930, prima editie a unui turneu final de fotbal, si a marcat un gol in minutul 1 al primul sau meci. Acesta a ramas si acum in Top 10 al celor mai rapide goluri din istoria mondialului.

Autostrada Deva Lugoj va fi realizata integral pana la sfarsitul anului 2017, potrivit celor mai optimiste planuri

Abia la sfarsitul anului viitor soferii vor putea folosi integral autostrada Lugoj Deva, in lungime totala de circa 100 de kilometri, potrivit celor mai recente informatii oferite de directorul Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania, Catalin Homor.

Cele mai bune depozite si conturi de economii in lei - INFOGRAFIE

Dobanzile oferite de banci pentru depozitele in lei au scazut accelerat in ultimul timp, cele mai mari situandu-se, in prezent, in jurul valorii de 2%. Daca pana acum bancile ofereau randamente mai mari pentru depozitele pe 3 luni, acum cele mai avantajoase sunt depozitele pe un an - bancherii vor sa determine romanii sa economiseasca pe termen mai lung.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2341 seconds )