Libnet.ro
UNICEF

00:07

Tragedie la un strand din Capitala! Doua adolescente, intre viata si moarte

Antena3 Antena3,
Tragedie la un strand din Capitala! Doua adolescente, intre viata si moarte

Tragedie la un strand din zona Straulesti din Capitala. Doua fete, in varsta de 12 si 16 ani, au fost transportate de urgenta, sambata seara, la spitalul Grigore Alexandrescu din Bucuresti, dupa ce s-au inecat. continuă pe Antena3

Tramvaie blocate in zona Victoriei din Capitala, dupa ce asfaltul s-a ridicat din motive necunoscute

Mai multe tramvaie au ramas blocate, miercuri seara, pe ambele sensuri de mers, in zona Victoriei din Capitala. Asfaltul s-a ridicat, ceea ce a facut imposibila circulatia, potrivit libertatea. ro. Asfaltul.

Un barbat cu cagula ameninta ca se arunca de la etajul 16 al hotelului Intercontinental din Capitala

ACTUALIZARE 11:40 Barbatul a cerut sa discute cu presa Barbatul cu cagula care protesteaza la etajul 16 al Hotelului Intercontinental a solicitat sa vorbeasca cu reporterii aflati la fata locului pentru a-si transmite nemultumirile. ---------- Un barbat ameninta ca se arunca de la etajul 16 de la Hotelul Intercontinental din Capitala. Deocamdata nu se cunosc motivele care l-au determinat pe barbat sa recurga la acest gest disperat, transmite Antena 3.

Necrofiulul din Capitala, prins dupa ce a violat cadavrul unei batrane. Se crede ca a profanat si alte morminte

Cautat timp de doua luni de politie, necrofilul care actiona in zona Capitalei, a ajuns in sfarsit in arest. Este vorba despre un tanar de 23 de ani care ar fi deshumat si violat cadavrul unei batrane de 92 de ani din Chitila, la numai o zi de cand aceasta fusese condusa pe ultimul drum.

Se zbate intre viata si moarte, dupa ce a contactat o infectie din spital

O ieseanca de 67 de ani este in coma, la Spitalul de Boli Infectioase din Iasi, dupa ce a contactat o infectie nosocomiala. Femeia a suferit o interventie chirurgicala de coxartroza la Spitalul Judetean, in luna mai.

Jaf intr-un magazin din Capitala! Vanzatoarele au gasit o metoda ingenioasa pentru a prinde hotii

Angajatele unui magazin de cartier din Bucuresti au gasit o metoda prin care sa combata furturile din rafturi, potrivit Protv. in imaginile surprinse de camerele de supraveghere, se vede clar felul.

Fostul presedinte egiptean, Mohamed Morsi, condamnat din nou la inchisoare pe viata intr-un dosar de spionaj

Fostul presedintele egiptean, Mohamed Morsi, a fost condamnat din nou la inchisoare pe viata, intr-un dosar in care a fost gasit vinovat pentru scurgerea de secrete de stat si spionaj in favoarea Qatarului. Acesta este al patrulea dosar, instrumentat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )