Libnet.ro
UNICEF

00:07

Trageri speciale Loto de Mos Nicolae

Adevărul Adevărul,
Trageri speciale Loto de Mos Nicolae

Duminica, 4 decembrie, vor avea loc noi extrageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 si Super Noroc. Pentru ca vine Mos Nicolae, Loteria Romana suplimenteaza fondul de castiguri la Loto 6/49 cu 100. 000 de lei, la Joker cu 75. 000 de lei si la Loto 5/40 cu 50. 000 de lei. continuă pe Adevărul

Copiii Giuliei Anghelescu au facut lista pentru Mos Nicolae!

Cantareata Giulia, mama a doi copii, o fata Sabina si un baiatEduard, are comenzi serioase. Copiii ei au facut lista pentru Mos Nicolae. O sa vina anul acesta si Mos Nicolae. Fiica mea.

Ce carti poate aduce Mos Nicolae copiilor nostri. Harti, o calatorie prin tarile, marile si culturile lumii

In preajma sarbatorii de Mos Nicolae, editurile scot volume in conditii grafice exceptionale, din care va prezentam trei titluri, publicate de Humanitas: Harti. O calatorie prin tarile, marile si culturile lumii, Historium. Bun venit la muzeu, Oare pestisorul meu stie cine sunt?.

Fotografia zilei. Un scafandru imbracat intr-un costum de Mos Nicolae distreaza vizitatorii dintr-un orasel din Germania

Un scafandru imbracat intr-un costum de Mos Nicolae distreaza vizitatorii si hraneste cei 70 de locuitori ai acvariului Multimar Wattforum din Toenning, Germania, care are o capacitate de 250. 000 de litri.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )