Libnet.ro
UNICEF

05:45

Traian Basescu: Nu exista riscul unui conflict intre Romania si Federatia Rusa. Nu vom ridica gradul de alerta

B1 B1,
Traian Basescu: Nu exista riscul unui conflict intre Romania si Federatia Rusa. Nu vom ridica gradul de alerta

Presedintele TraianBasescu a afirmat, miercuri seara, ca nu exista riscul unui conflict intre statul roman si Rusia. Pentru Romania nu exista riscul unui conflict cu Federatia Rusa, cel putin nu in. continuă pe B1

Traian Basescu: Nu exista riscul unui conflict intre Romania si Federatia Rusa. Nu vom ridica gradul de alerta (VIDEO)

Presedintele TraianBasescu a afirmat, miercuri seara, ca nu exista riscul unui conflict intre statul roman si Rusia. Pentru Romania nu exista riscul unui conflict cu Federatia Rusa, cel putin nu in.

Basescu sustine ca nu exista riscul unui conflict intre Romania si Federatia Rusa

Traian Basescu a declarat ca nu exista riscul unui conflict intre Romania si Federatia Rusa. Pentru Romania nu exista riscul unui conflict cu Federatia Rusa, nu exista acest risc, cel putin in.

Traian Basescu despre conflictul din Ucraina: Pentru Romania nu exista riscul unui conflict cu Federatia Rusa, cel putin in conjunctura actuala. / Azi am dat dispozitie Statului Major al Armatei sa mute aplicatiile prevazute in partea a doua a anului pen

Pentru Romania nu exista riscul unui conflict cu Federatia Rusa, cel putin in conjunctura actuala. Romania nu e o tara pregatita de razboi si nici nu vom ridica gradul de alerta, sa impartim pusti la populatie. Nu exista acest risc - suntem stat suveran si independent, membru al UE, al NATO, a afirmat, miercuri seara, presedintele, raspunzand intrebarii unui jurnalist despre cat de pregatite ar fi autoritatile romane sa intervina in cazul conflictului din Ucraina si cat de aproape este tara noastra de ridicarea gradului de alerta.

Traian Basescu: Cer interzicerea prezentei Jobbik pe teritoriul Romaniei/ Cine e Jobbik, partidul extremist maghiar atacat de seful statului

Presedintele Traian Basescu a cerut, marti, Guvernului si Parlamentului emiterea unui act normativ prin care sa fie interzisa prezenta pe teritoriul Romaniei a membrilor partidului maghiar Jobbik. E un partid extremist, comportamentul lor de la Targu Mures justifica o astfel de masura, a spus seful statului. Jobbik - Miscarea pentru o Ungarie mai Buna - reprezinta extrema dreapta in Ungaria. Partidul condus de Vona Gabor detine 43 de mandate din totalul de 386 in Legislativul de la Budapesta. Jobbik si aripa sa paramilitara, Garda Maghiara, s-au remaracat ca miscari de extrema dreapta, ultranationaliste, iredentiste, antisemite si eurosceptice. Jobbik militeaza pentru autodeterminare si autonomie teritoriala a asa-numitului Tinut Secuiesc, care in Evul Mediu se intindea peste actualele judete romanesti Harghita, Covasna si mare parte din Mures.

Traian Basescu: Moscova trebuie sa recunoasca autoritatile legitime de la Kiev ca unic partener de dialog, pentru a evita repetarea scenariului Transnistria/ Aparitia unui nou conflict inghetat, in Crimeea, va accentua instabilitatea regionala

Este imperativ ca Moscova sa recunoasca autoritatile legitime de la Kiev, ca unic partener de dialog, pentru a fi evitata repetarea scenariului Transnistria, in care autoritatile autoproclamate de la Tiraspol au fost recunoscute ca partener de dialog in solutionarea conflictului, a declarat presedintele Traian Basescu miercuri. Totodata, seful statului a precizat ca Romania considera ilegitima initiativa Parlamentului din Crimeea de a adopta o declaratie de independenta fata de Ucraina.

Presedintele Traian Basescu sustine o declaratie de presa, de la ora 18.30

Presedintele Traian Basescu sustine o declaratie de presa miercuri, la Palatul Cotroceni, de la ora 18. 30, potrivit unui anunt al Administratiei Prezidentiale.

Traian Basescu a criticat Parlamentul

Presedintele Traian Basescu a adus critici la adresa Parlamentului Romaniei, mentionand ca majoritatea parlamentara a refuzat, din nou, sa lase justitia libera, in conditiile in care Parlamentul Romaniei este acuzat in raportul Uniunii Europene care vizeaza actele de coruptie si care se refera la toate cele 28 de state, dar la noi in mod special este mentionat Parlamentul ca o institutie care impiedica independenta justitiei, potrivit unui comunicat de presa.

Presedintele Traian Basescu sustine o declaratie de presa, de la 19.30

Presedintele Traian Basescu va sustine astazi, de la ora 19. 30, o declaratie de presa, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale.

Traian Basescu: Daca azi s-ar fi dat aviz ca dl Chitoiu sa fie anchetat, cu certitudine ar fi trebuit sa spuna cum a primit si aprobarea de la premier

Azi, majoritatea parlamentara, si in mod deosebit PSD, partener cu UDMR, au protrejat investigarea unui act de coruptie la nivel parlamentar . ) Daca azi s-ar fi dat aviz ca dl Chitoiu sa fie anchetat, cu certitudine ar fi trebuit sa spuna cum a primit si aprobarea de la premier, a declarat presedintele Traian Basescu intr-o declaratie de presa sustinuta marti seara la Cotroceni. HotNews. ro a transmis LIVE TEXT declaratia presedintelui.

Masura URGENTA pe care Traian Basescu vrea sa o ia impotriva Ungariei

Presedintele Traian Basescu vrea sa propuna in regim de urgenta in CSAT interzicerea partidului extremist Jobbik in Romania. Seful statului spune ca Jobbik este o formatiune de care ii este rusine si.

ştiri de la B1

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )