Libnet.ro
UNICEF

12:00

Traian Basescu, la lansarea Logan 2 si Sandero Stepway: Partenerii nostri francezi au fost onesti cu Romania

B1 B1,
Traian Basescu, la lansarea Logan 2 si Sandero Stepway: Partenerii nostri francezi au fost onesti cu Romania

Presedintele Traian Basescu a laudat contributia celor de la Renault la industria auto romaneasca, mentionand ca francezii au fost onesti cu Romania, dar si cu sutele de mii de oameni care si-au gasit. continuă pe B1

VIDEO/FOTOGALERIE Primele impresii de la volanul noilor Sandero, Logan si Sandero Stepway. Revolutie prin evolutie

Au trecut opt ani de la introducerea pe piata a unei masini simple, dar revolutionare: Dacia Logan. In 2012 a venit vremea ca acest model si doua dintre derivatele sale de succes, Sandero si Sandero Stepway, sa treaca la noi generatii si sa incerce sa revolutioneze inca o data industria auto. Cu finisaje mai ingrijite, motoare de ultima generatie si un design mai tineresc, noile Sandero, Logan si Sandero Stepway poarta o valoare intrinseca pe care nicio alta masina din zilele noastre nu o are. Evolutia acestor masini Dacia e foarte evidenta. Dar la fel de vizibila este si stupida strategie de reducere a costurilor, care face ca noile modele sa poarte stigmatul low cost.

Noile generatii Logan, Sandero si Sandero Stepway, lansate marti in Romania

Producatorul autohton automobilistic Dacia lanseaza, marti, in Romania, a doua generatie a modelelor Logan, Sandero si Sandero Stepway. Noile modele au fost prezentate, in premiera, la sfarsitul lunii.

Chiar daca e Marti 13, Dacia spera sa dea lovitura. Noul Logan, Sandero si Sandero Stepway intra in scena romaneasca

Dacia lanseaza, in Romania, a doua generatie a modelelor Logan, Sandero si Sandero Stepway, prezentate in premiera la salonul auto de la Paris, la sfarsitul lunii septembrie. Noul Logan, vine atat cu.

Traian Basescu primeste din nou la Cotroceni delegatia FMI, CE si BM. Purtatorul de cuvant al Administratiei Prezidentiale: Nu exista o solicitare pentru o intalnire a lui Victor Ponta cu seful statului. / Ponta anunta ca il va suna pe Basescu in cursul z

Presedintele Traian Basescu urmeaza sa primeasca din nou, miercuri, la Palatul Cotroceni, delegatia comuna a Fondului Monetar International, Comisiei Europene si Bancii Mondiale, informeaza Administratia Prezidentiala. Seful statului a mai avut o intrevedere cu delegatia creditorilor internationali joia trecuta, la Cotroceni. Purtatorul de cuvant al Administratiei Prezidentiale, Bogdan Oprea, a precizat, la solicitarea HotNews. ro, ca nu exista deocamdata o solicitare punctuala pentru o zi si o ora exacta din partea premierului Victor Ponta pentru o intalnire cu seful statului. UPDATE ora 17:25): Premierul Victor Ponta a declarat marti, la Bruxelles, ca il va suna in cursul zilei, in drum spre aeroport, pe presedintele Traian Basescu, pentru a stabili o intalnire.

Traian Basescu primeste din nou la Cotroceni delegatia FMI, CE si BM. Purtatorul de cuvant al Administratiei Prezidentiale: Nu exista o solicitare pentru o intalnire a lui Victor Ponta cu seful statului/ Ponta anunta ca il va suna pe Basescu in cursul zil

Presedintele Traian Basescu urmeaza sa primeasca din nou, miercuri, la Palatul Cotroceni, delegatia comuna a Fondului Monetar International, Comisiei Europene si Bancii Mondiale, informeaza Administratia Prezidentiala. Seful statului a mai avut o intrevedere cu delegatia creditorilor internationali joia trecuta, la Cotroceni. Purtatorul de cuvant al Administratiei Prezidentiale, Bogdan Oprea, a precizat, la solicitarea HotNews. ro, ca nu exista deocamdata o solicitare punctuala pentru o zi si o ora exacta din partea premierului Victor Ponta pentru o intalnire cu seful statului. UPDATE ora 18:45) Presedintele Traian Basescu a declarat, marti seara, ca va avea o intalnire cu premierul Victor Ponta in zilele urmatoare, miercuri sau joi, in functie de programul fiecaruia. UPDATE ora 17:25): Premierul Victor Ponta a declarat marti, la Bruxelles, ca il va suna in cursul zilei, in drum spre aeroport, pe presedintele Traian Basescu, pentru a stabili o intalnire.

UPDATE Traian Basescu a cerut Camerei Deputatilor sa discute si cazurile Dobre si Borbely odata cu cel al lui Trasculescu/ Ponta: Basescu nu este presedintele DNA, trebuie sa ceara DNA-ul

Presedintele Traian Basescu a cerut Biroului Permanent al Camerei Deputatilor sa se ia in discutie si cazurile Victor Paul Dobre si Laszlo Borbely cand se discuta cazul Alin Trasculescu, informeaza Mediafax. UPDATE Premierul Victor Ponta a reactionat declarand ca Traian Basescu nu este presedintele DNA ca sa poata cere Parlamentului rediscutarea cazurilor lui Laszlo Borbely si Victor Paul Dobre.

VIDEO Traian Basescu: Antonescu trebuie sa stie ca a avut o contributie esentiala la punerea sub semnul intrebarii a statului de drept/ La raportul din decembrie riscam sa avem o mentiune ca Romania nu mai respecta criteriile politice de la Copenhaga

Presedintele Traian Basescu a raspuns, marti seara, premierului Victor Ponta si presedintelui PNL Crin Antonescu explicand ca declaratia de luni a fost un semn de maxima alerta, motivat de ingrijorarea ca raportul din cadrul Mecanismului de Cooperare si Verificare MCV) asteptat in decembrie, va nota ca Romania nu mai respecta criteriile politice de la Copenhaga. Presedintele a afirmat ca declaratiile lui Crin Antonescu denota faptul ca acesta nu a citit raportul CE cu privire la Romania, care ridica intrebari cu privire la statului de drept si sistemul judiciar din Romania, si i-a atras atentia ca dansul trebuie sa stie ca a avut o contributie esentiala la punerea sub semnul intrebarii a statului de drept. Basescu: Nu am intrat in nicio campanie dar sunt ingrijorat pentru ca actualul parlament isi termina mandatul in decembrie si nu va mai fi timp sa corectam ce e de corectat pana la raport, ca risca sa fie dezastruos pentru Romania, nu pentru politicieni.

Vezi care sunt pasii prin care a fost implementata dictatura lui Traian Basescu

Mihai Gadea a prezentat in cadrul editiei de luni seara a emisiunii Sinteza zilei pasii prin care a fost implementata dictatura lui Traian Basescu. Una dintre etape a fost cea a denigrarilor, unde mai multi.

Presedintele Traian Basescu sustine astazi, la ora 18.30, o declaratie de presa la Palatul Cotroceni

Presedintele Traian Basescu sustine astazi, la ora 18. 30, o declaratie de presa la Palatul Cotroceni. Presedintele Traian Basescu a cerut Biroului Permanent al Camerei Deputatilor sa se ia in discutie si.

VIDEO Traian Basescu: Raportul MCV va fi dezastruos. Atacurile continue la institutiile statului arata ca avem o clasa politica ce nu intelege functionarea statului de drept

Presedintele Traian Basescu a afirmat luni, intr-o conferinta de presa, ca ca de circa cinci luni toate instituiile statului sunt supuse unor atacuri continue, fie ca vorbim de ANI, de CCR, de Parchetul General, de ICCJ, de structurile de securitate nationala. Toate sunt in tirul paradoxal al puterii. Nici macar nu le ataca opozitia, ci puterea. Cei care cred ca asa isi vor subordona institutiile statului gresesc, a afirmat Basescu, adaugand ca acest lucru va cantari greu si negativ in raportul suplimentar pe MCV ce urmeaza sa fie prezentat in decembrie sau ianuarie. Va fi un raport dezastruos, a apreciat seful statului. Basescu a mai mentionat si ca cel mai pregnant eveniment care i-a afectat pe romani, nu pe politicieni, ca urmare a evenimentelor din iulie - august, a fost amanarea deciziei privind intrarea tarii noastre in Schengen. HotNews. ro a transmis LIVETEXT declaratiile sefului statului.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )