Libnet.ro
UNICEF

11:15

O treime din populatia Romaniei nu este conectata la sistemul public de alimentare cu apa

Adevărul Adevărul,
O treime din populatia Romaniei nu este conectata la sistemul public de alimentare cu apa

Populatia deservita de sistemul public de alimentare cu apa a reprezentat 67,5% din populatia rezidenta a Romaniei in anul 2017, arata cele mai recente date ale Institutului National de Statistica INS). continuă pe Adevărul

Ursache (ASF) prezinta CIFRELE JAFULUI: La o inflatie de 5% pe an populatia Romaniei pierde 7 miliarde de lei!

Romania gestioneaza foarte prost banii, iar la o inflatie de 5% pe an populatia Romaniei pierde 7 miliarde de lei. Aceasta a declarat marti vicepresedintele Autoritatii pentru Supraveghere Financiara ASF),.

Doi din trei romni care traiesc la tara nu au apa curenta. Sase din zece gospodarii au toaleta n curte

Populatia deservita de sistemul public de alimentare cu apa a fost de peste 13,229 milioane persoane, in 2017, reprezentand 67,5% din populatia rezidenta a Romaniei, arata datele Institutului National de Statistica INS).

Politica fiscala a majorat salariile din sistemul public, in loc sa il eficientizeze

Ialomitianu: in prima jumatate a anului, contributia investitiilor la cresterea economica a fost de 0,1%, iar pe semestrul al doilea aceasta a fost de -0,7% Indicatorii macroeconomici arata ca politica fiscal-bugetara dusa de actualul Guvern nu asigura o crestere economica sustenabila, care sa sustina dezvoltarea tarii noastre, este de parere Gheorghe Ialomitianu, prim-vicepresedintele Uniunii Profesiilor Liberale din Romania.

Singurul loc din Romania unde este interzis accesul femeilor

In Romania, exista un loc in care accesul femeilor nu este permis. Mai exact, locul cu pricina este singurul de pe teritoriul Romaniei unde se aplica avatonul. Avatonul este legea care opreste intrarea.

Hagi castiga duelul cu Dorinel Munteanu din Cupa Romaniei

Viitorul lui Gica Hagi a castigat, fara drept de apel, confruntarea cu Dorinel Munteanu si Concordia Chiajna din saisprezecimile Cupei Romaniei.

Accident rutier in Pasajul Unirii din Bucuresti. Traficul este restrictionat

Un accident rutier a avut loc, miercuri, pe Bulevardul Dimitrie Cantemir, la iesirea din Pasajul Unirii catre Bulevardul Marasesti, in care au fost implicate trei autoturisme, informeaza Brigada Rutiera a.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )