Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tudorel Toader, aproape de a finaliza evaluarea procurorului general, Augustin Lazar: Timpul se masoara in zile

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Tudorel Toader, aproape de a finaliza evaluarea procurorului general, Augustin Lazar: Timpul se masoara in zile

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, luni seara, in cadrul unei emisiuni, ca a finalizat in cea mai mare parte evaluarea procurorului general Augustin Lazar. Intrebat cand va fi gata evaluarea, el e raspuns: Timpul se. continuă pe Wall-Street Ro

Ministrul Justitiei spune ca a finalizat in cea mai mare parte evaluarea procurorului general

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, luni seara, la Antena 3, ca a finalizat in cea mai mare parte evaluarea procurorului general Augustin Lazar, iar intrebat cand va incheia evaluarea, el e raspuns: Timpul se masoara in zile.

Tudorel Toader anunta ca a terminat evaluarea lui Augustin Lazar: Voi face cunoscute concluziile in mod public. E o chestiune de zile. Si luna are zile

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat luni seara ca a terminat, in cea mai mare parte, evaluarea procurorului general, Augustin Lazar, precizand ca este o chestiune de zile pana cand va face publice.

Tudorel Toader, despre evaluarea lui Augustin Lazar: E o chestiune de zile.l voi servi cu o cafea si voi concluziona

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat luni seara, la Antena 3, ca in cateva zile e posibil sa termine evaluarea procurorului general Augustin Lazar, precizand ca il va invita pe acesta la o discutie inainte de a face public raportul, ii va da o cafea si va concluziona, scrie Mediafax.

Tudorel Toader, despre evaluarea lui Augustin Lazar: E o chestiune de zile. l voi servi cu o cafea si voi concluziona

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat luni seara, la Antena 3, ca in cateva zile e posibil sa termine evaluarea procurorului general Augustin Lazar, precizand ca il va invita pe acesta la o discutie inainte de a face public raportul, ii va da o cafea si va concluziona.

Tudorel Toader, la Sinteza Zilei: Evaluarea lui Augustin Lazar este aproape gata. Timpul se masoara in zile

Tudorel Toader, ministrul Justitiei, vine in aceasta seara la Sinteza Zilei. Fata in fata cu Mihai Gadea, ministrul va raspunde celor mai importante intrebari ale momentului. Explicatii despre.

Tudorel Toader o vrea pe Kovesi OUT si de la Parchetul General: Nu poate ramane acolo daca are grad de parchet de pe langa tribunal

Tudorel Toader o vrea pe Laura Codruta Kovesi plecata si de la Parchetul General, acolo unde fosta sefa DNA isi desfasoara in prezent activitatea. Ministrul Justitiei a sustinut luni seara ca Laura.

Tudorel Toader, atac la adresa lui Augustin Lazar: Nu am stiut ca procurorul general imi spune noaptea ce sa fac eu dimineata

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, continua razboiul declaratiilor cu procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar. Dupa ce ultimul a transmis un avertisment, duminica noapte, cu privire la ordonanta de.

Augustin Zegrean, atac dur la adresa lui Tudorel Toader: Un dispret total fata de CSM

Augustin Zegrean, fost presedinte al Curtii Constitutionale, sustine ca ministrul Justitiei Tudorel Toader si-a artatat dispretul fata de Consiliul Superior al Magistraturii CSM), prin faptul ca i-a trimis.

Tudorel Toader, despre o eventuala respingere a Adinei Florea: Nu scrie nicaieri ca a doua propunere trebuie sa fie altcineva

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a afirmat luni seara ca nu exista vreo reglementare in care sa se precizeze ca daca presedintele Klaus Iohannis respinge prima propunere de desemnare a procurorului-sef al.

Catalin Predoiu,dupa ordonanta pe legile Justitiei: Tudorel Toader a nchis practic DNA

Fostul ministru al Justitiei, liberalul Catalin Predoiu, sustine ca ordonanta de urgenta promovata de Tudorel Toader inchide DNA. Predoiu se refera la articolul din OUG potrivit caruia pentru a ramane in functie procurorii din Parchetul General, DIICOT si DNA trebuie sa aiba o vechime de 10 ani in magistratura, iar in cazul DNA sa fi sustinut un concurs.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2002 seconds )