Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tuncay Ozturk despre divortul de Andreea Marin: Am facut tot posibilul ca aceasta relatie sa mearga, insa amandoi avem doua caractere puternice si a fost greu sa ajungem la un numitor comun.

Hotnews Hotnews,
 Tuncay Ozturk despre divortul de Andreea Marin: Am facut tot posibilul ca aceasta relatie sa mearga, insa amandoi avem doua caractere puternice si a fost greu sa ajungem la un numitor comun.

Tunkay Ozturk 30), cel de-al treilea sot al vedetei de televiziune Andreea Marin 41), a facut prima declaratie publica, dupa ce saptamana trecuta Andreea Marin a anuntat ca divorteaza, printr-un mesaj postat pe pagina sa oficiala de Facebook. Andreea a fost femeia care a aprins dragostea in inima mea si mi-a umplut sufletul, dar focul a fost atat de puternic incat nu l-am putut tine sub control si ne-a ars, a scris medicul turc tot pe Facebook. continuă pe Hotnews

Tuncay ozturk, primele declaratii dupa ce Andreea Marin a anuntat divortul: Nu m-as fi gandit vreodata ca cineva ar putea sa imi schimbe viata atat de mult

Medical turc Tuncay ozturk 30 de ani) a facut primul comentariu public dupa ce vedeta de televiziune Andreea Marin 41 de ani) a anuntat ca divorteaza dupa trei ani.

Radu Banciu, despre divortul Andreei Marin: Cand barbatul e plin de bani, e aratos, are niste perspective, femeile nu au de ce sa fie bucuroase. El trebuie sa fie mic, urat, prost, fara bani si eventual sa aiba si niste bube in cap (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de joi a emisiunii Lumea lui Banciu divortul anului in Romania. Andreea Marin si turcul Tuncay Ozturc divorteaza, a anuntat.

Ce declara Tuncay Ozturk dupa despartirea de Andreea Marin

Andreea Marin a anuntat saptamana aceasta ca divorteaza, printr-un mesaj postat pe Facebook. Sotul ei, Tuncay Ozturk, a pastrat linistea pana aseara cand si-a spus of-ul tot pe pagina de socializare. Iata ce a declarat! .

Daca nu exista respect, nimic nu dureaza. Adevaratul motiv al divortului dintre Andreea Marin si Tuncay Ozturk. Ce spun prietenii despre separarea celor doi

In urma anuntului Andreei Marin ca divorteaza de sotul sau, Tuncay Ozturk, gura lumii a inceput sa aduca in atentie diverse motive. Unii spun ca de vina ar fi faptul ca Tuncay ar fi.

Andreea a aprins dragostea in inima mea, dar focul a fost atat de puternic incat nu l-am putut tine sub control si ne-a ars. Tuncay Ozturk, declaratie EMOTIONANTA dupa divort

Andreea Marin a anuntat in aceasta saptamana ca ea si sotul sau, Tuncay Ozturk, au decis sa urmeze drumuri diferite si sa se desparta. Daca vedeta nu a vrut sa ofere niciun detaliu despre ac.

S-a aflat motivul pentru care Andreea Marin a divortat de Tuncay Ozturk: I-a oferit libertatea sa devina tata cu o alta femeie

Lumea mondena a sarit in aer, joi, dupa ce Andreea Marin a anuntat ca divorteaza de cel de-al treilea sot. Zana Surprizelor a avut o relatie de trei ani cu Tuncay Ozturk, iar in 2014 s-au.

De ce a divortat Andreea Marin?

Andreea Marin a anuntat ieri ca divorteaza de Tuncay Ozturk, dupa nici trei ani de casnicie. Vedeta nu a detaliat cauzele ce au dus la aceasta despartire, insa apropiatii lor vin cu mai multe scenarii. Iata de ce a divortat Andreea Marin, conform opiniei lor.

Ultimele luni din casnicia Andreei Marin cu Tuncay Ozturk

Ultimele luni din casnicia Andreei Marin cu Tuncay Ozturk au fost discrete in privinta aparitiilor publice. Rar au fost publicate si fotografii cu cei doi pe paginile lor de socializare. Iata ce s-a intamplat in ultima perioada a relatiei lor.

Andreea Marin a fugit din tara. Cu ce se ocupa vedeta dupa ce a anuntat ca divorteaza (FOTO)

Andreea Marin da dovada ca este o femeie independenta, iar divortul de sotul sau nu o impiedica sa faca lucrurile care ii plac. Desi numele sau a fost pe primele pagini ale ziarelor in.

Caru' cu vedete:Andreea Marin divorteaza, dar nu renunta la verigheta. Adio, dar raman cu tine?; Cheloo a recunoscut ca s-a drogat in fata procurorilor;Are o multime de admiratori, dar e in continuare singura. Ce le cere JO barbatilor, dar toti o refuza

Andreea Balan, cu sfarcul la vedere? Cum a facut-o de ras presa britanica. Numele Andreei Balan 32 de ani) a ajuns in presa britanica, si nu intr-un articol care ii. Rodica Popescu Bitanescu: Ma bucur ca Andreea Marin divorteaza!. Anuntul facut de Andreea Marin, acela prin care a spus tuturor ca divorteaza la aproape trei ani de la casatorie, a fost.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2355 seconds )