Libnet.ro
UNICEF

07:46

Turcia a arestat 20 de membri SI dupa atentatul din Istanbul

România Liberă România Liberă,
Turcia a arestat 20 de membri SI dupa atentatul din Istanbul

Circa 20 de membri ai gruparii jihadiste Stat Islamic SI), majoritatea straini, se afla in arest in legatura cu triplul atentat sinucigas de marti de la aeroportul international Ataturk din Istanbul, soldat cu 45 de morti . continuă pe România Liberă

Atentatul de pe aeroportul din Istanbul: Un nou bilant indica 41 de morti si 239 de raniti / Zi de doliu national in Turcia

Cel mai recent bilant oficial al triplului atentat terorist care a avut loc marti seara pe aeroportul din Istanbul indica 41 de morti si 239 de persoane ranite, anunta AFP. Turcia a decretat miercuri zi de doliu national.

Fost jucator al Stelei confundat cu un terorist pe aeroportul din Istanbul

Andrey Nazario, jucator care a imbracat tricoul echipei Steaua in 2007, a fost surprins de atentatul terorist care a provocat zeci de morti si sute de raniti pe aeroportul international din Istanbul.

FOTO+VIDEO. Doliu national in Turcia, dupa atentatul asupra aeroportului Ataturk. Noi informatii despre atac. Din ce tari provin victimele

Primul-ministru turc a anuntat ca miercuri, 29 iunie, a fost declarata zi de doliu national dupa atacul terorist de la Aeroportul Ataturk din Istanbul, care a avut loc marti seara, scrie Hurriyet Daily News. Guvernul turc da publicitatii noi informatii privind atentatul: nici unul din cei trei atacatori nu a trecut prin controlul de securitate. Doi dintre ei s-au detonat in aeroport, iar al treilea, in parcare.

Doliu national in Turcia, dupa atentatul asupra aeroportului Ataturk. Au inceput funeraliile victimelor identificate

Primul-ministru turc a anuntat ca miercuri, 29 iunie, a fost declarata zi de doliu national dupa atacul terorist de la Aeroportul Ataturk din Istanbul, care a avut loc marti seara, scrie Hurriyet Daily News.

Bulgaria ia masuri de iNALTA SECURITATE, mai ales la aeroporturi, iar Germania le cere cetatenilor sai sa fie vigilentai, dupa atentatul de la Istanbul

Autoritatile din Bulgaria au decis masuri de inalta securitate la obiectivele din domeniul transporturilor, dupa atentatul de la Istanbul in care au fost ucise 44 de persoane.

Arafat, despre atentatul din Istanbul: Este revoltator sa vedem oameni ucisi sau raniti de persoane fara scrupule

Secretarul de stat din Ministerul de Interne, Raed Arafat, a scris, pe pagina sa de Facebook, dupa atentatul terorist de pe aeroportul international Ataturk din Istanbul, ca este trist si revoltator ca oameni fara vina, mai ales copii, sunt ucisi sau raniti de persoane fara scrupule.

Un roman a fost ranit in urma panicii si busculadei create dupa atentatul de la Aeroportul Ataturk (VIDEO)

Ministerul de Extern din Romania a afirmat ca un roman ar fi fost ranit in urma atentatului din Istanbul, dar acesta nu a fost victima directa a atacului, ci a super mai multe rani usoare.

Groaza la aeroportul Ataturk din Istanbul: Un ucrainian si un iranian printre cele 36 de persoane ucise

Un cetatean ucrainean si unul iranian s-au numarat printre cele 36 de persoane ucise de cei trei teroristi sinucigasi intr-un atac la aeroportul Ataturk din Istanbul, au declarat autoritatile. Atentatul.

Atentat Aeroportul Ataturk din Istanbul: MAE face verificari pentru a afla daca sunt romani printre victime

Ministerul Afacerilor Externe a condamnat, in termenii cei mai fermi, atentatul care a avut loc marti seara pe Aeroportul Ataturk din Istanbul.

Atentat in Turcia. Perturbari ale traficului aerian de pe Aeroportul Ataturk din Istanbul (MAE)

Ministerul Afacerilor Externe ii avertizeaza pe romanii care calatoresc in Turcia, prin Aeorportul Ataturk, din Istanbul, ca se pot confrunta cu intarzieri sau anulari de curse si cozi foarte mari la controlul de securitate si pasapoarte, ca urmare a atentatelor de marti seara.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )