Libnet.ro
UNICEF

05:15

Ultima ora! Sotia lui Ilie Balaci s-a prabusit pe stadion. SMURD-ul, interventie de urgenta

Antena3 Antena3,
Ultima ora! Sotia lui Ilie Balaci s-a prabusit pe stadion. SMURD-ul, interventie de urgenta

Momente dramatice pe stadionul unde este depus sicriul cu trupul lui Ilie Balaci. Sotiei acestuia i s-a facut rau, fiind nevoie de interventia ambulantei. Citeste continuarea. continuă pe Antena3

Ilie Balaci, pentru ultima data pe stadionul Ion Oblemenco: Romanii isi iau adio de la marele fotbalist (VIDEO)

Romanii isi iau adio de la marele fotbalist, Ilie Balaci. Legenda Craiovei va fi inmormantata marti la cimitirul Sineasca. Pana la ora 12. 00, sicriul cu trupul neinsufletit ramane pe stadionul Ion Oblemenco,.

VIDEO Filmul mortii lui Ilie Balaci. inainte de deces a reclamat dureri puternice in gat. Sotia, cu lacrimi in ochi: Atat a iubit Craiova asta, ca a murit aici

Ilie Balaci a murit duminica dimineata in locuinta mamei sale din cartierul craiovean Rovine. inainte de a muri, Ilie Balaci a sunat o prietena, medic, spunandu-i ca are dureri puternice in gat. Potrivit fostului coleg al lui Balaci, Aurica Beldeanu, in noaptea de sambata spre duminica Balaci a fost in club pana la patru dimineata.

A murit Ilie Balaci. Ultima aparitie publica a marelui fotbalist Ilie Balaci

A murit Ilie Balaci. Marele fotbalist Ilie Balaci a murit duminica in urma unui stop cardio-respirator. Citeste si: A murit Ilie Balaci Ilie Balaci, in varsta de 62 de ani, a cazut din senin duminica.

Ilie Balaci s-a insurat la 18 ani: cum si-a cunoscut sotia si o intamplare hazlie din piata

Din clasa a noua de liceu si pana la sfarsitul vietii, Ilie Balaci a avut-o alaturi pe Dana, care i-a daruit doua fiice.

Romanii isi iau adio de la Ilie Balaci! Minunea blonda, pentru ultima oara pe stadion

Update:Fostul primar al Craiovei Lia Olguta Vasilescu a venit sa ii aduca un ultim omagiu marelui fotbalist Ilie Balaci. Update:Ilie Balaci a fost dus spre catafalc si va fi depus pe terenul de.

Scene coplesitoare la capataiul lui Ilie Balaci! Lorena, fata cea mare, ingenuncheata de durere!

Sicriul cu trupul neinsufletit al lui Ilie Balaci a fost depus la capela. Scene coplesitoare au avut loc la capataiul regretatului fotbalist. Sotia si cele doua fiice sunt impietrite de durere. Citeste.

Legendarul fotbalist Ilie Balaci, condus pe ultimul drum de mii de oameni: Imagini emotionante de la Craiova(VIDEO)

Legendarul fotbalist al Craiovei Maxima, Ilie Balaci, a fost condus pe ultimul drum de sute de prieteni, fani si oameni de fotbal. Trupul neinsufletit al sportivului a fost dus marti pentru ultima data si pe.

Ilie Balaci va fi inmormantat marti. Sicriul cu trupul neinsufletit va fi depus in aceasta seara la stadionul din Craiova

Inmormantarea fostului mare fotbalist Ilie Balaci este programata pentru marti. Familia nu a facut inca publica ora la care va avea loc inmormantarea si programul, dar un lucru e cert: sicriul cu trupul neinsufletit al lui Ilie Balaci va fi depus si la stadionul Ion Oblemenco.

Unde va fi inmormantat Ilie Balaci. Slujba va fi oficiata de Mitropolitul Olteniei

Inmormantarea fostului mare fotbalist Ilie Balaci este programata pentru marti, 23 octombrie. Familia nu a facut inca publica ora la care va avea loc inmormantarea si programul, dar un lucru este cert: sicriul cu trupul neinsufletit al lui Ilie Balaci va fi depus si la stadionul Ion Oblemenco.

Cum s-a intervenit minut cu minut n cazul mortii lui Ilie Balaci - Autospeciala de top, echipaj SMURD, resuscitare de o ora si jumatate

Angajatii Serviciului de Ambulanta Dolj vorbesc despre interventia, minut cu minut, in ziua decesului lui Ilie Balaci. Conducerea Ambulantei a trimis la locuinta in care a murit Balaci o autospeciala de top. Un al doilea echipaj SMURD a ajuns la 37 de minute dupa apel.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1958 seconds )