Libnet.ro
UNICEF

08:15

Ultimul fabricant de VIDEOCASETOFOANE din lume inceteaza productia

România Liberă România Liberă,
Ultimul fabricant de VIDEOCASETOFOANE din lume inceteaza productia

Grupul japonez Funai Electric, ultimul producator de videocasetofoane din lume, a anuntat ca va inceta productia acestor aparate atat de populare in anii 1970-1980. continuă pe România Liberă

Ultimul producator de videocasetofoane isi inceteaza productia

Grupul japonez Funai Electric, ultimul producator de videocasetofoane din lume, a anuntat ca va inceta productia acestor aparate, transmite astazi AFP.

A fost arestat patronul celui mai accesat site PIRAT din lume. Ar putea fi judecat in SUA

Autoritatile din Statele Unite au anuntat arestarea in Polonia si inculparea in Statele Unite pentru incalcarea drepturilor de autor a ucraineanului Artem Vaulin, acuzat ca se afla in fruntea celui mai accesat site pirat din lume.

Prima tara din lume care interzice Pokemon Go. Contravine legilor

Autoritatile indoneziene au fost primele care au interzis jocul de mare succes din toata lumea,Pokemon Go, in parlamentul prezidential, miercuri, 20 iulie, scrie Jurnalul National. Acesta este.

Cel mai trist urs din lume: O petitie pentru salvarea animalului a strans peste 270.000 de semnaturi (VIDEO)

Mai mult de 270. 000 de persoane au semnat deja o petitie initiata de Animals Asia pentru salvarea unui urs polar dintr-un centru comercial din Guangzhou, China. Acesta este expus intr-un acvariu pentru a fi.

Top: tarile cu cei mai multi milionari din lume

Dorinta de a ajunge milionar se regaseste cel mai probabil in mintile oamenilor din intreaga lume, mai putin ale celor care au ajuns deja miliardari. Multi dintre noi ne ghidam spre activitatile bine platite, job-uri pe care probabil nu le facem din.

Lovitura pentru admiratorii uneia dintre cele mai ravnite femei din lume. Veste majora in familia Ducesei Kate Middleton

Pippa Middleton, sora Ducesei de Cambridge, s-a logodit cu milionarul James Matthews, dupa o relatie de aproape un an, a anuntat presa din Marea Britanie. James Matthews ar fi cerut-o de sotie in timpul.

Un elev roman este considerat viitorul Einstein. Cele mai importante universitati din lume s-au luptat pentru el

Un elev din Costanta a uimit mediul academic din Statele Unite. Universitati de prestigiu precum Harvard si Columbia s-au luptat ca sa-l aiba student si i-au oferit burse de 70. 000 de dolari pe an. Costin.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )