Libnet.ro
UNICEF

14:00

E una dintre cele mai sexy prezentatoare din televiziune. Si a lasat sa se vada totul, in direct

Antena3 Antena3,
E una dintre cele mai sexy prezentatoare din televiziune. Si a lasat sa se vada totul, in direct

Marika Fruscio este una dintre cele mai indragite prezentatoare TV din Italia, mai ales de catre barbati. Pentru ca Marika apare des in tinute care mai de care mai sumare. intr-o astfel de. continuă pe Antena3

E una dintre cele mai sexy femei din Romania, dar in copilarie avea o supercocoasa. Transformare uluitoare

Nicoleta Luciu, unul dintre sex-simbolurile anilor trecuti, a dezvaluit pentru Libertatea. roca a avut o mare problema de ordin estetic in copilarie. in timpul scolii, Nicoleta Luciu,.

La trei ani de la lansare, GTA V ramane unul dintre cele mai bune jocuri

In urma cu trei ani de zile, Rockstar Games a lansat unul dintre cele mai bune jocuri din toate timpurile. Grand Theft Auto V a implinit ieri, 17 septembrie, varsta de trei ani de zile. in acea zi, in anul 2013, jocul debuta in mod oficial pe consolele din vechea generatie PlayStation 3 si Xbox [].

TOP cele mai bogate orase din lume: de ce merita sa le vizitezi si cat te costa sa ajungi aici

Cele mai bogate orase din lume au fost dezvaluite de compania de consultanta Arcadis, potrivit Business Insider . Iata care sunt acestea si de ce sa le vizitezi.

Roma: Unul dintre cei mai cunoscuti exorcisti din lume a incetat din viata la 91 de ani. Preotul Gabriele Amorth a realizat 70.000 de sedinte de exorcism

Roma: Unul dintre cei mai cunoscuti exorcisti din lume a incetat din viata la 91 de ani. Preotul Gabriele Amorth a realizat 70. 000 de sedinte de exorcism .

Cea mai apreciata sportiva din Italia, surprinsa de paparazzi in timp ce facea topless (FOTO)

Tania Cagnatto in varsta de 31 de ani este una dintre cele mai apreciate sportive din Italia. Paparazzii italieni au reusit sa o surprinda in timp ce facea topless. Sportiva se afla intr-o va.

Modelul Islandez: Reykjavik va deveni cel mai eco oras din lume, dupa ce va trece prin schimbari radicale. Intre timp, in Romania, sunt promise vise

Reykjavik, capitala Islandei, una dintre cele mai izolate tari ale Europei, ar urma sa treaca prin schimbari radicale in urmatorii 20 de ani, autoritatile planuind eliminarea completa emisiilor de carbon, prin promovarea vechiculelor electrice si.

Modelul islandez: Reykjavik va deveni cel mai eco oras din lume, dupa ce va trece prin schimbari radicale. Intre timp, in Romania, sunt promise vise

Reykjavik, capitala Islandei, una dintre cele mai izolate tari ale Europei, ar urma sa treaca prin schimbari radicale in urmatorii 20 de ani, autoritatile planuind eliminarea completa emisiilor de carbon, prin promovarea vechiculelor electrice si.

Nicoleta Luciu, adevarul despre kilogramele in plus

Este una dintre cele mai sexy vedete din showbizul autohton, dar vacanta se pare ca si-a lasat amprenta pe trupul Nicoletei Luciu. Vedeta a fost criticata recent de fani ca s-a ingrasat.

Cele mai urate hoteluri din lume: mormanul de gunoaie arhitectonic si cladirea in care turistii intra pe sub coada cainelui FOTO

Publicatia britanica The Telegraph a realizat o lista a celor mai urate hoteluri din lume. Printre acestea se numara piramida de 330 metri, monstrul colorat tipator care are 7. 351 de camere sau macaraua in care turistii se pot caza.

Alerta intr-o localitate din Caras-Severin: Radiatiile depasesc de 100 de ori limita admisa

Ciudanovita este o localitate din Judetului Caras-Severin, in care radiatiile emanate depasesc de 100 de ori limita de alerta. Cornel Popovici Sturza, presedintele GEC Nera, una dintre cele mai active.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )