Libnet.ro
UNICEF

12:45

Una dintre cele mai vechi inscriptii descoperite in Romania a fost decriptata. Nimeni nu s-a asteptat la acest mesaj - FOTO

Antena3 Antena3,
Una dintre cele mai vechi inscriptii descoperite in Romania a fost decriptata. Nimeni nu s-a asteptat la acest mesaj - FOTO

Tablita a fost descoperita in anul 1961 in localitatea Tartaria din judetul Alba, de catre arheologul clujean Nicolae Vlassa. Tablita este confectionata din lut, are forma de disc cu diametrul de. continuă pe Antena3

INFOGRAFIC Scutul antiracheta de la Deveselu devine operational de joi - Cum functioneaza, care sunt costurile si care sunt cele mai importante reactii de pana acum ale Rusiei

La Baza 99 Deveselu va fi certificata, joi, capacitatea operationala a sistemului de aparare antiracheta Aegis Ashore AAMDS) din Romania, ceea ce inseamna ca scutul anti-racheta american devine oficial activ si integrat in sistemul de aparare impotriva rachetelor balistice al NATO. Este vorba despre una dintre cele mai importante baze americane din Europa, conceputa ca sistem de aparare impotriva pericolelor din afara Europei. Din ce este, insa, formata baza de la Deveselu? Care sunt elementele cele mai importante ale scutului si ce au spus pana acum oficialii rusi despre sistemul antiracheta de pe teritoriul Romaniei?.

in 40 de ani, nimeni nu va mai conduce masini: Inteligenta artificiala, dezbatuta de cele mai luminate minti

In cadrul Intel International Science and Engineering Fair 2016 ISEF 2016), competitie desfasurata in Phoenix, Arizona, participantii au avut ocazia sa adreseze unor personalitati din lumea stiintei. Una dintre cele mai interesante intrebari a facut referire laviitorul omenirii in contextul dezvoltarii accelerate a inteligentelor artificiale. Intel ISEF aduna, in fiecare an, peste 1750 de elevi [].

A plans in fata publicului! Una dintre cele mai iubite jucatoare de tenis din lume s-a retras oficial din activitate

Turneul de la Roma, la care vor juca azi Iorina Begu si Simona Halep, in turul al doilea, a avut aseara un moment foarte emotionant.

De ce este 10 Mai o sarbatoare nationala

Ziua de 10 Mai 2016 va ramane in istorie drept una dintre cele mai importante aniversari regale. Pentru prima data, Castelul Peles a fost epicentrul acestei sarbatori nationale. in acest an, romanii au celebrat 150 de ani de la fondarea Dinastiei romane, 135 de ani de la proclamarea Regatului si vor serba si 100 de ani de cand Armata Regala Romana, condusa de Majestatea Sa Regele Ferdinand I a intrat in Primul Razboi Mondial pentru a-i dezrobi pe romani aflati sub ocupatie straina.

Marc Wilmots a anuntat lotul Belgiei pentru Euro 2016. Trebuie sa renunte la un singur jucator pana pe 31 mai

Nationala Belgiei va juca in Grupa E, la Euro 2016, alaturi de reprezentativele Italiei, Suediei si Irlandei, aceasta fiind una dintre cele mai echilibrate grupe.

Cristi Borcea nu are voie sa-si satisfaca cea mai mare placere in puscarie! Cainele turbeaza de furie

Cristi Borcea a fost obligat, in inchisoare, sa renunte la una dintre cele mai mari placeri ale sale. Fostul finantator al FC Dinamo a fost nevoit, din cauza regulamentului foarte rigid din.

Cea mai asteptata lege din acest an a intrat vineri in vigoare

Legea darii in plata, una dintre cele mai asteptate masuri legislative ale acestui an, intra vineri in vigoare. Pentru a putea beneficia de legea darii in plata, datornicii bancilor.

Cea mai bogata femeie din lume a facut o declaratie halucinanta despre oamenii saraci

Gina Rinehart, una dintre cele mai bogate femei din lume, are o pozitie radicala atunci cand vine vorba de oamenii ce traiesc la limita saraciei. Ea spune ca oamenii ajung saraci pentru ca sunt lenesi si.

Cum arata cea mai puternica arma dezvoltata de rusi, capabila sa distruga o natiune

Rusia se pregateste sa testeze una dintre cele mai puternice arme ale sale, RS-28 Sarmat, care poate distruge un teritoriu cat al Frantei. RS-28 Sarmat, cunoscuta si ca Satan 2, ar fi invizibila pentru sistemele de detectare si s-ar deplasa cu o viteza atat de mare incat scuturile de aparare s-ar dovedi inutile, scrie presa rusa.

Cum a murit pe scena cea mai iubita cantareata de muzica populara: care au fost ultimele cuvinte ale artistei Ileana Sararoiu

Nimic din acea zi de mai nu prevestea nenorocirea care s-a petrecut seara, la o nunta din judetul Calarasi. La doar 42 de ani, una dintre cele mai indragite interprete de muzica populara a disparut fulgerator. Ileana Sararoiu a murit in timpul unei petreceri, in urma cu 37 de ani, in comuna Unirea, din judetul Calarasi. in acest an, artista ar fi implinit 80 de ani.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )