Libnet.ro
UNICEF

01:05

UNICEF: in 2014, cel putin 160 de copii au fost ucisi in atacuri care au vizat scolile din Siria

România Liberă România Liberă,
UNICEF: in 2014, cel putin 160 de copii au fost ucisi in atacuri care au vizat scolile din Siria

In 2014, cel putin 160 de copii au murit in atacurile care au vizat scolile din Siria unde aproape 1,6 milioane de elevi si-au intrerupt studiile din cauza conflictului, anunta UNICEF, informeaza AFP, preluat de Mediafax. continuă pe România Liberă

2014, al doilea an sangeros din ultimul deceniu. Cel putin 138 de jurnalisti au fost ucisi

Cel putin 138 de jurnalisti au fost ucisi in anul care tocmai s-a incheiat, cei mai multi dintre ei in Siria, 2014 fiind astfel cel de-al doilea an sangeros, din ultimul deceniu, pentru cei care lucreaza in.

Pakistan: Cel putin 31 de insurgenti au fost ucisi in urma unor raiduri aeriene ale armatei

Cel putin 31 de insurgenti au fost ucisi, sambata, in urma unor raiduri aeriene efectuate de avioane ale armatei pakistaneze in nord-vestul Pakistanului. Raidurile, care au avut loc in Valea Tirrah, in distric.

Doi graniceri sauditi au fost ucisi la frontiera cu Irakul

Ministerul de Interne saudit a informat in aceasta dimineata ca doi graniceri de-ai sai au fost ucisi dupa un atac sinucigas, urmat de un schimb violent de focuri, petrecut la un punct de trecere a frontierei.

UPDATE: Grav accident feroviar in Brazilia. Cel putin 158 de raniti

Coliziunea a doua trenuri a dus la ranirea a cel putin 139 de persoane la periferia statului brazilian Rio de Janeiro. Accidentul a avut loc luni seara, in jurul orei 20. 20 ora Romaniei), in comuna Mesquita, la 34 de kilometri de centrul orasului Rio de Janeiro. Un total de 158 de persoane au fost ranite usor in coliziunea a doua trenuri la periferia statului brazilian Rio de Janeiro, luni seara, au anuntat autoritatile, citate de AFP. Dintre cele 158 de persoane spitalizate, sapte sunt in continuare in spital) si starea lor este stabila, se arata intr-un comunicat al spitalului din Nova Iguacu, remis marti AFP.

UPDATE: Grav accident feroviar in Brazilia. Cel putin 139 de raniti

Coliziunea a doua trenuri a dus la ranirea a cel putin 139 de persoane la periferia statului brazilian Rio de Janeiro. Accidentul a avut loc luni seara, in jurul orei 20. 20 ora Romaniei), in comuna Mesquita, la 34 de kilometri de centrul orasului Rio de Janeiro.

Confruntari intre soldati si Statul Islamic. Cel putin 23 de persoane au murit

Cel putin 23 de membri ai fortelor de securitate au murit marti in doua atentate sinucigase si in confruntari cu jihadistii din gruparea Stat Islamic SI), in provincia Al-Anbar din vestul Irakului, au.

2014: cel mai bun an din 2005 pana in prezent, pentru dolar

Moneda americana, dolarul, a avut, in 2014, cel mai bun an din 2005 pana in prezent, pe fondul speculatiilor potrivit carora banca centrala a SUA, Federal Reserve, va majora dobanzile anul acesta, in conditiile in care responsabilii cu politica monetara din Europa si Japonia continua sa ia masuri de stimulare.

O colaborare cel putin surprinzatoare! Fiul lui Michael Jackson si Justin Bieber se pregatesc sa inregistreze un album

Fiul cel mare al lui Michael Jackson se pare ca a decis sa inregistreze un album cu prietenul lui Justin Bieber, relateaza metronews. fr, ciata de AGERPRES. De cand a debutat la televiziune, pe canalul.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )