Libnet.ro
UNICEF

06:30

UniCredit: Sanctiunile au inceput sa creeze probleme mai mari Europei decat Rusiei

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
UniCredit: Sanctiunile au inceput sa creeze probleme mai mari Europei decat Rusiei

Sanctiunile impuse Rusiei de UE si Statele Unite au inceput sa creeze mai multe probleme Europei decat Rusiei, a spus CEO-ul grupului bancar UniCredit, Federico Ghizzoni, citat de Reuters. continuă pe Wall-Street Ro

Producatorul de aplicatii online Zitec estimeaza afaceri cu 70% mai mari, pe o piata in care IT-istii buni sunt greu de gasit

Producatorul local de aplicatii online Zitec estimeaza afaceri cu 70% mai mari anul acesta, in comparatie cu anul trecut, iar numarul de angajati ajunge la 130, a spus intr-o discutie cu presa Alexandru Lapusan, directorul companiei. El spune ca una dintre piedicile din calea cresterii companiei tine de faptul ca se gasesc greu IT-istii care sa fie in acelasi timp si buni si seriosi si capabili sa lucreze in echipa. Zitec a inaugurat recent noul spatiu de birouri contractat in cladirea Phoenix Tower din Bucuresti, ajungand in prezent la un spatiu total de peste 1. 700 mp unde incap 170 de persoane.

DOCUMENT Topul celor mai mari universitati de stat. Plus: Pentru multe universitati particulare se pune problema pur si simplu a existentei

Universitatile traverseaza una dintre cele mai dificile perioade din ultimii ani. Pe fondul declinului demografic, al scaderii numarului de absolventi cu Bacalaureat si al crizei, sistemul de invatamant superior de stat inregistreaza o scadere dramatica la nivelul studentilor inmatriculati in regim cu taxa. Limitarea fondurilor din taxe duce la o dependenta mai accentuata fata de veniturile obtinute din alocari de fonduri de la bugetul de stat, ceea ce le vulnerabilizeaza din nou, avand in vedere ca sistemul este permanent subfinantat. Concluziile apartin Consiliului National pentru Finantarea Invatamantului Superior, care avertizeaza in raportul pe 2013 ca pentru multe universitati particulare se pune problema pur si simplu a existentei. Vezi in articol care sunt cele mai mari universitati de stat din Romania, cati studenti la taxa au si cum sunt finantate.

Ziua judecatii a venit pentru unul din cei mai mari tortionari ai Romaniei. Visinescu, in fata instantei

Astazi incepe judecata unuia dintre cei mai mari tortionari pe care i-a avut Romania. La 88 de ani, Alexandru Visinescu este acuzat ca ar fi instituit un regim de teroare caruia i-au cazut victime mai.

Musicalul Regele Leu a obtinut cele mai mari incasari din toate timpurile

Spectacolul de teatru Regele Leu/ The Lion King este productia de divertisment cu cele mai mari incasari din lume, din orice domeniu, cu 6,2 miliarde de dolari obtinuti la nivel mondial, informeaza Mediafax.

Cele mai mari greseli pe care le faci la inceput de cariera

Felicitari, ai reusit sa obtii primul tau loc de munca. Insa asta nu este totul. Intr-o perioada precum cea actuala poate fi chiar mai dificil sa iti mentii job-ul. Si cum acesta este primul tau loc de munca.

Topul celor mai bogati artisti hip-hop din lume: Dr. Dre, venituri totale mai mari decat ale celorlalti muzicieni la un loc

Forbes a publicat topul celor mai bogati artisti de hip-hop din lume, Dr. Dre impunandu-se categoric in fata altor 24 de muzicieni. Veniturile sale sunt cele mai mari obtinute de un artist si le depasesc pe cele combinate ale cantaretilor care compun restul topului.

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1949 seconds )