Libnet.ro
UNICEF

23:15

Unul dintre primii nascuti din 2021 are mama minora

România Liberă România Liberă,
Unul dintre primii nascuti din 2021 are mama minora

O adolescenta de 15 ani a devenit mama in noaptea de Revelion, fetita acesteia fiind primul nascut d. continuă pe România Liberă

Primul copil nascut de Revelion 2021 in Romania. Surpriza rusinoasa: ce varsta are mama lui

Primul bebelus care s-a nascut in 2021 a fost o surpriza uriasa pentru medici. Ce varsta are mama sa si de ce primul nou-nascut din noul an a socat pe toata lumea? Detalii despre eveniment. Primul copil nascut in 2021. Medicii au fost surprinsi O adolescenta in varsta de 15 ani a devenit mama in .

Laboratorul chinez Sinopharm anunta ca unul dintre vaccinurile sale are o eficacitate de 79%

Laboratorul chinez Sinopharm a anuntat astazi ca unul dintre vaccinurile sale anti-coronavirus are o eficacitate de 79%, procent inferior celor revendicate de competitorii americani Pfizer si Moderna, transmite AFP, care mentioneaza ca Sinopharm este prima companie farmaceutica de stat chineza care a comunicat cifre privind eficacitatea unui vaccin in pregatire.

BRIGADA DIVERSE LA MUNTE SI LA MARE!, unul dintre cele mai vizionate si apreciate filme ale cinematografiei romanesti, vineri, de la ora 19, pe B1 TV

BRIGADA DIVERSE LA MUNTE SI LA MARE, vineri, 01 ianuarie, ora 19. O comedie de exceptie si unul dintre cele mai vizionate si apreciate filme ale cinematografiei romanesti, in regia lui Mircea Dragan. Tel.

Business report: Unde se poate calatori in primele zile din 2021. Escrocherie de peste 35.000 de euro cu oferte false de Revelion. Obiceiuri surprinzatoare la trecerea dintre ani. Cele mai asteptate telefoane

Bugetul de stat, primul test pentru Guvernul Citu. Interviu cu Daniel Daianu despre provocarile economice din 2021 * Unde se poate calatori dupa Revelion: Ce tari au granitele deschise pentru romani si catre ce destinatii au agentiile locale de turism pachete si chartere? * Escrocherie de peste 35. 000 de euro. Zeci de romani au fost pacaliti cu oferte false de cazare la Sinaia pentru Revelion * Trecerea dintre ani, in diferite tari. Obiceiuri surprinzatoare: cocosi, lenjerie intima multicolora, plumb topit, farfurii sparte, fotografii arse, mobilier si electrocasnice aruncate * Cele mai asteptate telefoane si ce tendite vor aparea pe piata in 2021 * Previziunile economistilor pentru 2021. Ce se va intampla cu taxele si ce va domina financiar inceputul de an.

Ce a facut Simona Halep in prima zi din 2021. Frumos, simplu si sublim

Cum a intampinat Simona Halep Noul An? Cunoscuta sportiva le-a aratat totul fanilor. Care a fost prima sa postare din anul 2021 si cum i-a surprins pe cei care o urmaresc intens pe retelele de socializare? Simona Halep, prima postare din 2021. Cum a intampinat Noul An? Simona Halep nu este atat de vizibila pe .

LPF a anuntat programul primelor doua etape din 2021 ale Ligii I

Liga Profesionista de Fotbal LPF) a anuntat programul etapelor a XVI-a si a XVII-a ale Ligii I, primele din 2021.

FLORIN ROMAN: Violeta Alexandru a fost unul dintre cei mai buni ministri din Guvernul PNL

Deputatul PNL Florin Roman sustine ca Violeta Alexandru a fost unul dintre cei mai buni ministri din Guvernul PNL si spune ca nu intelege de ce a fost schimbata din functia de ministru al Muncii. Roman - unul dintre liberalii care l-au criticat pe Ludovic Orban pentru modul in care a negociat structura Guvernului - mai spune ca, din pacate, din toti asii, PNL nu a tras niciunul.

Florin Roman: Violeta Alexandru, unul dintre cei mai buni ministri din Guvernul PNL. Nu am inteles de ce a fost schimbata

Deputatul PNL Florin Roman sustine ca Violeta Alexandru a fost unul dintre cei mai buni ministri din Guvernul PNL si spune ca nu intelege de ce a fost schimbata din functia de ministru al Muncii. Roman - unul dintre liberalii care l-au criticat pe Ludovic Orban pentru modul in care a negociat structura Guvernului - mai spune ca, din pacate, din toti asii, PNL nu a tras niciunul.

IN PRIMUL TRIMESTRU DIN 2021 Banca Nationala a Poloniei ar putea reduce dobanda de referinta

Banca Nationala a Poloniei analizeaza impactul unor posibile reduceri de dobanda care ar putea fi adoptate in primul trimestru din 2021, a anuntat astazi guvernatorul Adam Glapinski.

Banca Nationala a Poloniei ar putea reduce dobanda de referinta in primul trimestru din 2021

Banca Nationala a Poloniei analizeaza impactul unor posibile reduceri de dobanda care ar putea fi adoptate in primul trimestru din 2021, a anuntat miercuri guvernatorul Adam Glapinski, transmite Reuters.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2733 seconds )