Libnet.ro
UNICEF

01:05

UPDATE Barbatul care se urcase pe acoperisul unui bloc s-a aruncat de in gol, cazand pe langa salteaua instalata de pompieri

Adevărul Adevărul,
UPDATE Barbatul care se urcase pe acoperisul unui bloc s-a aruncat de in gol, cazand pe langa salteaua instalata de pompieri

Un barbat ameninta, luni seara, ca se va arunca de pe un bloc cu 10 etaje in Micro IV, Targoviste. La fata locului au ajuns echipaje de la Ambulanta, de pompieri si de politie. continuă pe Adevărul

Un barbat din Dambovita s-a aruncat de pe acoperisul unui bloc

Barbatul din Targoviste care ameninta, luni seara, ca se sinucide s-a aruncat de pe acoperisul unui bloc cu 10 etaje, informeaza Inspectoratul de Politie Judetean IPJ).

Lia Olguta Vasilescu, replica dura catre barbatul care solicita indemnizatie de crestere a copilului in valoare de 35.000 de euro: Mi se pare cam mare tupeul sa le pretinzi altora sa accepte calculele tale

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, i-a raspuns, printr-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, barbatului care a solicitat o indemnizatie de crestere a copilului, in valoare de 35. 000 de euro. Astfel, ea a afirmat ca barbatul are tupeu pentru ca le pretinde altora sa ii accepte calculele prin care justifica necesitatea unui astfel de venit.

Cine este barbatul care si-a aratat fundul la Eurovision VIDEO

In cadrul finalei Eurovision, in timp ce Jamala sustinea un recital, un barbat a urcat pe scena purtand pe umeri steagul Australiei, si-a dat pantalonii jos si si-a aratat fundul, in direct, in fata a sute de milioane de telespectatori. Iata cine este acesta si ce pedeapsa risca.

A fost zarit pe o banca, in fata unui bloc din Bucuresti. Trecatorilor nu le-a venit sa creada ca e chiar el

Stelian Ogica a devenit celebru pentru momentul in care a pretins ca a castigat la loterie, dar nu i-a prea iesit. Apoi a devenit un abonat al emisiunilor lui Dan Diaconescu, la OTV. Numai ca atat.

Cum l-au pedepsit rudele pe barbatul care si-a executat sotia, dupa care s-a sinucis. S-au suparat atat de tare, incat nu au vrut sa-l ingroape!

Peste zece ani de casnicie aflati pe marginea unui divort ce parea inevitabil s-au risipit in focuri de arma trase la manie si disperare. Manat de resorturi de neinteles traduse de.

Incident socant la Eurovision 2017. Cine este barbatul care si-a dat jos pantalonii pe scena! - VIDEO

Eurovision 2017. Finala Eurovision 2017 a fost marcata de o serie de momente bizare, printre care se numara cel in care un spectator care a ramas in fundul gol pe scena. De departe, cel mai insolit incident.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2319 seconds )