Libnet.ro
UNICEF

10:30

UPDATE: Nou dosar Posta Romana: Fost secretar de stat, RETINUT pentru coruptie

România Liberă România Liberă,
UPDATE: Nou dosar Posta Romana: Fost secretar de stat, RETINUT pentru coruptie

Fostul secretar de stat in Ministerul pentru Societatea Informationala, Marius Constantin Fecioru, a fost audiat, marti, de procurorii DNA intr-un nou dosar ce vizeaza fapte de coruptie savarsite de fosti angajati ai Postei Romane. continuă pe România Liberă

Nou dosar Posta Romana: Fost secretar de stat, audiat pentru coruptie

Fostul secretar de stat in Ministerul pentru Societatea Informationala, Marius Constantin Fecioru, a fost audiat, marti, de procurorii DNA intr-un nou dosar ce vizeaza fapte de coruptie savarsite de fosti angajati ai Postei Romane.

Fost secretar de stat in MSI, Constantin Fecioru, retinut de DNA

ACTUALIZARE 20:03 Felicitari electorale ale fostului ministru Valerian Vreme, distribuite de Posta Romana Un numar de 14. 280 de felicitari de Craciun, destinate electorilor lui Valerian Vreme din judetul Bacau, au fost distribuite de Posta Romana, informatia fiind prezenta in dosarul in care fostul secretar de stat Constantin Fecioru a fost retinut.

Banii Postei Romane, pentru partid! Fost secretar de stat la Comunicatii, RETINUT. Ex-ministrul Vreme a trimis felicitari alegatorilor, pe cheltuiala Postei

Fostul secretar de stat in Ministerul pentru Societatea Informationala, Marius Constantin Fecioru, a fost RETINUT, marti, de procurorii DNA intr-un nou dosar ce vizeaza fapte de coruptie savarsite in dauna Postei Romane. intre abuzuri, fostul ministru Valerian Vreme, seful lui Fecioru, a trimis pe cheltuiala Postei felicitari alegatorilor sai.

Fost secretar de stat, audiat de DNA intr-un dosar ce implica Posta Romana

Fostul secretar de stat in Ministerul pentru Societatea Informationala, Marius Constantin Fecioru, a venit, marti, pentru a fi audiat de procurorii DNA intr-un dosar ce vizeaza fapte de coruptie savarsite de fosti angajati ai Postei Romane.

Fost director din Posta Romana, retinut alaturi de fostul secretar de stat MCSI

Procurorii DNA au retinut-o, marti, pe Mioara Pribescu, fost director executiv al Directiei economice din Compania Nationala Posta Romana SA CNPR), pentru trafic de influenta, constituire de grup.

Fost secretar de stat, retinut pentru devalizarea Postei

UPDATE - Fostul secretar de stat in Ministerul pentru Societatea Informationala, Marius Constantin Fecioru, a fost retinut. Marius Constantin Fecioru a fost audiat de procurorii DNA intr-un dosar ce vizeaza fapte.

Surse: Felicitari ELECTORALE ale fostului ministru Valerian Vreme, distribuite de Posta Romana

Un numar de 14. 280 de felicitari de Craciun, destinate electorilor lui Valerian Vreme din judetul Bacau, au fost distribuite de Posta Romana, informatia fiind prezenta in dosarul in care fostul secretar de.

Fost secretar de stat in Ministerul pentru Societatea Informationala, audiat la DNA

Fostul secretar de stat in Ministerul pentru Societatea Informationala, Marius Constantin Fecioru, a venit, azi, pentru a fi audiat de procurorii DNA intr-un dosar ce vizeaza fapte de coruptie savarsite de fosti angajati ai Postei Romane, potrivit surselor din presa.

Sotul unei cantarete celebre, vizat intr-un nou dosar in care este implicata Loteria Romana

Patronul Shelter Security, Alin Ionescu, sotul cantaretei Cristina Spatar, a fost audiat, marti la DNA, intr-un nou dosar, privind acordarea unui contract de catre Loteria Romana firmei sale de paza, ce ar fi.

Mioara Pribescu, fost director din Posta Romana, a fost retinuta alaturi de Marius Constantin Fecioru

Mioara Pribescu, fost director executiv al Directiei economice din Compania Nationala Posta Romana SA, a fost retinuta de procurorii DNA pentru trafic de influenta, constituire de grup infractional organizat.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1994 seconds )