Libnet.ro
UNICEF

21:30

FC Vaslui produce prima infrangere a Stelei din acest sezon

Online Sport Online Sport,
FC Vaslui produce prima infrangere a Stelei din acest sezon

Steaua nu a fost capabila sa castige in fata unei echipe formate din jucatori care au ajuns la Bucuresti in ziua meciului, cu acul pe rosu. FC Vaslui s-a impus la limita, scor 1-0. Fara un Sebastian Coltescu in mare verva, cu trei victime la activ in tur, vasluienii pregatiti de Liviu Ciobotariu au furnizat socul acestui sezon. continuă pe Online Sport

Steaua pierde in fata echipei FC Vaslui si inregistreaza prima infrangere din acest sezon

Steaua Bucuresti a pierdut meciul disputat in Ghencea in fata echipei FC Vaslui cu scorul de 1-0. Mike Temwanjera a inscris in minutul 86' dupa ce a primit o pasa perfecta de la Liviu Antal. Steaua a pierdut primul meci din acest sezon al Ligii I, iar daca Astra se impune in meciul cu Concordia Chiajna se apropie la 6 puncte de stelisti.

Steaua a suferit prima infrangere in campionat, 0-1 cu FC Vaslui

Invincibilitatea Stelei in actuala editie de campionat s-a oprit dupa 26 de etape. Liderul din Liga I a suferit prima infrangere din acest sezon, 0-1 cu FC Vaslui, chiar pe teren propriu. Unicul gol al intalnirii.

BNR: Contul curent al balantei de plati plati a inregistrat in primele doua luni din acest an un deficit de 102 milioane euro

Contul curent al balantei de plati plati a inregistrat in primele doua luni din acest an un deficit de 102 milioane euro fata de excedentul de 177 milioane euro din aceeasi perioada din anul 2013), se arata intr-un comunicat difuzat de Banca Centrala vineri dimineata. Acest deficit are ca principala cauza majorarea deficitului inregistrat de balanta veniturilor cu 195 milioane euro), cel al balantei comerciale cu 28 milioane euro), precum si al reducerea surplusului inregistrat de balanta transferurilor curente cu 86 milioane euro). Balanta de plati prezinta intr-o forma scurta tranzactiile finalizate intre rezidentii unei tari si cei din restul lumii in timpul unui an.

Noua lege a minelor va fi aprobata in a doua sesiune parlamentara din acest an

Noua lege a minelor va fi aprobata de catre Parlament in a doua sesiune din acest an, a declarat, ieri, Sorin Gaman, director general adjunct al Directiei Generale de Resurse Minerale din cadrul Ministerului Economiei.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )