Libnet.ro
UNICEF

23:30

Vesti bune pentru romani. Petre Daea, ministrul Agriculturii: Nu cresc preturile alimentelor anul viitor

Antena3 Antena3,
Vesti bune pentru romani. Petre Daea, ministrul Agriculturii: Nu cresc preturile alimentelor anul viitor

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a declarat, vineri, ca preturile alimentelor nu se vor scumpi anul viitor, adaugand ca oamenii trebuie sa fie linistiti si sa aiba incredere ca lucrurile se. continuă pe Antena3

Petre Daea a anuntat unde va sarbatori Craciunul: O sa fiu in cel mai frumos loc din lume...

Dupa un an in care a trecut de la statutul de politician anonimla cel de poate cel mai cunoscut ministru din Guvernul Romaniei, viral in mediul online pentru obsesia sa pentru oaie, a venit.

Fostul principe Nicolae, mesaj de multumire pentru romani: Regele Mihai va avea mereu un loc de cinste in sufletul neamului romanesc

Fostul principe Nicolae le-a multumit romanilor, intr-un mesaj publicat pe Facebook, pentru gandurile transmise in zilele de doliu de dupa moartea Regelui Mihai. Nepotul fostului.

Principesa Margareta, PRIMUL MESAJ pentru romani DUPA FUNERALIILE Regelui Mihai: Datorita voua, aceste zile vor ramane in istorie (FOTO)

Principesa Margareta, Custodele Coroanei, a transmis marti romanilor un mesaj de multumire pentru afectiunea pe care au aratat-o pentru Regele Mihai in ultimele sale zile pe.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )